Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010

N. Παπανδρέου: "Ο κρατισμός στα πανεπιστήμια μου φαίνεται άκρα συντηρητική έννοια"

Ακούστε και απολαύστε αρχές οικονομίας ...και τις απόψεις Μίμη Ανδρουλάκη- Nίκου Παπανδρεου για τα πανεπιστήμια. (FLASH RADIO 28/11/08).
Λέει ο Νίκος κρατάνε τα πάντα, δεν τα πετάνε και τρώνε και φαγητά από τις 3 προηγούμενες μέρες...
Μιλάει ο Ανδρουλάκης για τους συνταξιούχους ετών 35 του ΠΑΣΟΚ...
Τα μη κρατικά πανεπιστήμια δυστυχώς δεν προχωράνε καλά. 
Ο κρατισμός στα πανεπιστήμια μου φαίνεται άκρα συντηρητική έννοια, το να είναι δημόσιος υπάλληλος ένας καθηγητής πανεπιστημίου. μου θυμίζει συντηρητικό σύστημα, λέει ο Ν. Παπανδρέου.
Είναι τραγωδία, τα λεγόμενα κρατικά πανεπιστήμια, λέει ο Μίμης, είναι δεινόσαυροι κρατικίστικοι γραφειοκρατικοί φορείς, ελεγχόμενοι από μηχανισμούς συντεχνίες που δεν παράγουν τίποτα και που θέλουν να παραμείνει ενα "status quo".
To ΠΑΣΟΚ λέει ο Ανδρουλάκης, έχει τεράστια ευθύνη για τα πανεπιστήμια !!!
Κύριε Ανδρουλάκη και Παπανδρέου, γιατί αυτά που πιστεύετε και τα λέτε στο ραδιόφωνο, δεν τα λέτε και στο ΠΑΣΟΚ μέλη του οποίου είστε...
Μήπως τα ξεχάσατε ή μήπως τα έχει λύσει όλα ο κ. Πρωθυπουργός;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.