Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

Μάθημα προπαγάνδας. «Διαίρει και βασίλευε».

Η μια επαγγελματική τάξη εναντίον της άλλης.
Είναι λοιπόν απίστευτο αυτό που κάνει το ΠΑΣΟΚ. Προκειμένου να περάσει τα οικονομικά μέτρα κοινωνικής εξαθλίωσης που έχουν υπαγορεύσει στην κυβέρνηση ΕΕ και ΔΝΤ, χωρίς τον κίνδυνο να αντιμετωπίσει οργανωμένες αντιδράσεις, διαιρεί την κοινωνία μεταξύ των διαφόρων επαγγελματικών τάξεων, στοχοποιώντας κάθε φορά και.....
διαφορετική επαγγελματική τάξη και στρέφοντας όλες τις υπόλοιπες εναντίον της, καταδεικνύοντάς την ωσάν να είναι αυτή υπεύθυνη για το σημερινό κατάντημα. Με τον τρόπο αυτό καταφέρνει αφενός να μην στρέψει όλες μαζί τις επαγγελματικές ομάδες εναντίον της κυβέρνησης, αφετέρου να ρίξει την απεργιακή μαχητικότητα και τις αντιδράσεις της βαλλόμενης επαγγελματικής ομάδας.
Εκείνο που εμείς απορούμε είναι, για το που έχουν κρυφτεί τώρα όλα εκείνα τα καλοταϊσμένα αθύρματα του συστήματος που παρίσταναν τους μεγαλοσυνδικαλιστές με τις παχυλές αμοιβές τους και τα προνόμια. Που είναι τώρα που τους χρειάζονται οι εργαζόμενοι να ορθώσουν ανάστημα και να υπερασπίσουν τα λαϊκά συμφέροντα;
Θα πρέπει να είναι βέβαιο όμως το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρέου, ότι δεν θα αργήσει η ημέρα που ολόκληρη η κοινωνία θα αντιληφθεί τι παίζεται σε βάρος της και σύσσωμη, όπως και Ουγγρική κοινωνία, θα αντιδράσει.   
 
Aπό: ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.