Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

Αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς και για τίποτα...Απόσπασμα της σημερινής συνέντευξης του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου.

ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ: Μπορείτε να εγγυηθείτε ότι τα όποια νέα μέτρα ληφθούν δεν θα έχουν ισχύ για το 2010;

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς και για τίποτα. Γνωρίζουμε σε πόσο δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η χώρα μας. Γίνονται σκληρές διαπραγματεύσεις. Διαπραγματεύσεις που έχουν να κάνουν με την προβολή λογικών επιχειρημάτων από την ελληνική κυβέρνηση, έτσι ώστε ό,τι απόφαση χρειαστεί να πάρουμε, όποια απόφαση και να πάρουμε, να είναι η πιο επιεικής. 

Σχόλιο:
Τι μας λέτε κ. Πεταλωτή ότι, δηλαδή δεν υπάρχει πρωθυπουργός, δεν υπάρχει κυβέρνηση;
Για να καταλάβουμε δηλαδή. Τι εννοείτε όταν λέτε "Αυτή τη στιγμή, δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς και για τίποτα".
Τι είμαστε ξέφραγο αμπέλι, ποιος θα μας εγγυηθεί δηλαδή, ποιον να ρωτήσουμε;
Μήπως το ΔΝΤ, ξέρει γνωρίζει καλύτερα από εσάς;
Αφού δεν μπορεί να μας εγγυηθείτε τίποτα για το 2010, μήπως μπορείτε να εγγυηθείτε άραγε για το 2011;
Πως θα πάρετε την καλύτερη απόφαση, αφού δεν μπορείτε να μας εγγυηθείτε ΤΙΠΟΤΑ;

Εμείς κ. Πεταλωτή εσάς ψηφίσαμε και εσείς οφείλετε και να μας πείτε τι συζητάτε, που το πάτε και να μας εγγυηθείτε ΟΛΑ αυτά που μας ΤΑΞΑΤΕ !!! 
Πάντως άν δεν "μπορείτε", να φύγετε μήπως κάποιος άλλος μπορέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.