Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

ΔΝΤ: Κάτι σαν τους προσκόπους ..'Ηρθαν για να κάνουν μια "καλή πράξη".
O STRAUSS-KAHN, χθες σε συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της εαρινής συνόδου του ΔΝΤ, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

"Δυστυχώς οι Έλληνες δεν είναι οι μόνοι που έχουν δαιμονοποιήσει το ΔΝΤ. Νομίζω ότι οι Έλληνες όπως και οι άλλοι, πρέπει να δουν το ΔΝΤ όπως είναι σήμερα. Το ΔΝΤ είναι ένας συνεταιρικός οργανισμός, όπου όλες οι χώρες του κόσμου εργάζονται μαζί, να βοηθήσουν αυτούς που έχουν πρόβλημα. Σήμερα είναι η Ελλάδα, αύριο μπορεί κάποιος άλλος να έχει πρόβλημα. Τι λοιπόν κάνει το ΔΝΤ; Προσπαθεί να παρέχει συμβουλές εκ μέρους όλης της διεθνούς κοινότητας και προσπαθεί να παρέχει εφόδια ώστε να βοηθήσει.

Έτσι λοιπόν οι Έλληνες πολίτες δεν θα πρέπει να φοβούνται το ΔΝΤ. Είμαστε εκεί προσπαθώντας να τους βοηθήσουμε".

Σχόλιο:

Αδέρφια μην φοβάστε είναι καλοί άνθρωποι στο ΔΝΤ, κάτι σαν τους προσκόπους που κάνουν "καλές πράξεις"

Ήρθαν στην Ελλάδα να μας βοηθήσουν, με το αζημίωτο βέβαια. 'Ήρθαν για να κάνουν μια "καλή πράξη"... Θα μας περάσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο γιατί είμαστε ανήμποροι.

Κάπως έτσι σκεφτείτε το....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.