Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010

Ο Άγιος Γεώργιος, ο Γιώργος και ο δράκος ...


25 Μαρτίου: Ημέρα της Εθνικής Παλιγγενεσίας
25 Μαρτίου 2010: Απόφαση της Κομισιόν για το πακέτο στήριξης

21 Απριλίου: Μαύρη επέτειος της Χούντας
21 Απριλίου 2010: Άφιξη της μαύρης ομάδας του ΔΝΤ.

23 Απριλίου: Του Αγίου Γεωργίου

23 Απριλίου 2010: Απόφαση για δανεισμό από ΔΝΤ


Την 25η Μαρτίου έλειπε στις Βρυξέλλες για να συναποφασίσουν την Ευρωβοήθεια. 
Την 21η Απριλίου βρήκανε να κανονίσουν να πιάσουν δουλειά τα κοράκια του ΔΝΤ.

Σήμερα γιορτάζουμε τον Άγιο Γεώργιο, ως πολεμικός άγιος και ελευθερωτής συγκεντρώνει πολλές θαυμάσιες διηγήσεις και παραδόσεις, από τις οποίες η σπουδαιότερη είναι αυτή που μιλάει για το φόνο του δράκοντα και της σωτηρίας της βασιλοπούλας. 

Καλά σήμερα στη γιορτή του δεν ντρέπονται να τον "βάλουν" να ανακοινώσει την καταδίκη μας και την προσάρτησή μας σο ΔΝΤ !!
Χάθηκε να έμοιαζε έστω και "τόσο", στο παραμικρό με τον Αη Γιώργη και να κατατρόπωνε τον δράκο το ΔΝΤ ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.