Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010

Οι άνθρωποι δεν πάνε καθόλου καλά.... εκτός αν μιλάνε σαν εκπρόσωποι άλλου κράτους...

«Είναι μια ιστορική στιγμή δεν υπάρχει περιθώριο, ούτε για ωραία λόγια, ούτε για κραυγές, ούτε και για δάκρυα. Παίρνουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας. Οι συνάδελφοί μου και εγώ θα δώσουμε τη μεγαλύτερη μάχη που δόθηκε ποτέ στην ιστορία της χώρας μας, σε περίοδο ειρήνης και θα την κερδίσουμε με τη συμμετοχή όλων των Ελλήνων. Μπορούμε»
Ξέρετε ποια τα είπε μετά την προσφυγή του ΠΑΣΟΚ στο ΔΝΤ;

Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!!!
Οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο... πως αλλιώς να εξηγηθεί όι μιλάει για ιστορική στιγμή, ωραία λόγια και ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...
Εκτός εαν μιλάει εκ μέρους άνε σαν εκπρόσωποι άλλου Κράτους ή εκ μέρους κάποιας Λέσχης...
οπότε πάω πάσο και της δίνω απόλυτο δίκιο σ' αυτά που λέει...          

                                                                     

Aπό:  ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ                                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.