Σάββατο, 24 Απριλίου 2010

Μήπως έχουμε τρελαθεί τελείως;;

Π Χριστοδούλου ΟΔΔΗΧ : Με 6000 ευρώ μεικτά το μήνα όχι και να τα ακούει (01/04/10)


Αποτελεί παράδοξο αλλά σε αυτή την χώρα είμαστε μόνο της κριτικής.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Πέτρος Χριστοδούλου του ΟΔΔΗΧ ο οποίος έφυγε από την Εθνική με μηνιαίο εισόδημα 42,8 χιλιάδες ευρώ πήγε στον ΟΔΔΗΧ με 6000 ευρώ μεικτές αποδοχές και κάποιοι τον κριτικάρουν. Γιατί πήγε έτσι η δημοπρασία η μια γιατί έκδωσε 20ετία κ.α. Ο Χριστοδούλου απολαμβάνει της πλήρους στήριξης του υπουργού.
Όμως ας είμαστε ρεαλιστές , υπάρχει κανείς καλύτερος γι αυτή την θέση. Γιατί όποιος νομίζει ότι είναι καλύτερος ας βγει να το πει και να δηλώσει ότι θα τα έκανε καλύτερα.
Ο ΟΔΔΗΧ δεν κάνει θαύματα λειτουργεί στο περιβάλλον που διαμορφώνει το δημόσιο και απλά η κατάσταση στην οικονομία δεν είναι καλή.
(Greek Money)

Σχόλιο:
Τι λέτε ρε παλληκάρια,  δηλαδή πρέπει να του είμαστε και υποχρεωμένοι του κ. Χριστοδούλου;
Tι είναι τα 6000 ευρώ, δεν κατάλαβα δηλαδή, και ποιος μας λέει-εγγυάται ότι παίρνει μόνο αυτά;
Και πρέπει τώρα να πιστέψουμε εμείς ότι δέχτηκε από τα 42,8 χιλιάρικα της Εθνικής, τα 6000 του ΟΔΔΗΧ, γιατί είναι καλός πατριώτης..
Τι έκανε ο περί ου λόγος κύριος;
Ποια ήταν τα επιτεύγματα του μέχρι τώρα, να μας πάει στο ΔΝΤ;
Δεν χρειάζεται προσπάθεια και παχυλό μισθό για αυτή την παταγώδη αποτυχία.
Αφήστε μας ήσυχους κύριοι της κυβέρνησης και απαλλάξετε μας από την παρουσία σας.
Κάντε και ένα καλό για αυτόν τον τόπο.

ΕΛΕΟΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.