Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010

"Όλοι είμαστε στην ίδια βάρκα", αλλά κάποιος κάνει κανό....

"Todos estamos en el mismo barco" : "Όλοι είμαστε στην ίδια βάρκα".. 

Αυτός είναι ό τίτλος χθεσινού άρθρου της Ισπανικής εφημερίδας "El Pais"

Στην ίδια βάρκα, μπορεί να είμαστε... αλλά κάποιος κάνει κανό.

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου φέρεται να δήλωσε σύμφωνα με την εφημερίδα: "En un gesto poco usual entre los responsables económicos, el ministro de Finanzas griego, Yorgos Papaconstantinu, entonó el sábado un mea culpa tras la reunión del Ecofin. Y lo hizo por la falta de concreción de su Gobierno sobre las medidas a adoptar a medio plazo."

Δηλαδή ο κ. Παπακωνσταντίνου, πάντα σύμφωνα με το άρθρο, φέρεται να είπε Mea culpa και ανέφερε ότι υπήρξε έλλειψη εξειδίκευσης και καθυστερήσεις στην μεσοπρόθεσμη εφαρμογή των μέτρων....

Τώρα τι συνέβη, δεν ξέρουμε... Μπορεί πάλι να βρεθεί κανένα "Βαθύ λαρύγγι"και να μάθουμε....

Το θέμα τέθηκε και στην σημερινή  ενημέρωση του κυβερνητικού εκπροσώπου  κ. Πεταλωτή.

ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ: Κύριε Εκπρόσωπε, η έγκυρη Ισπανική εφημερίδα "ΕΛ ΠΑΙΣ" έγραψε για παραδοχή του κ. Παπακωνσταντίνου, ότι έκανε λάθος που δεν πήρε νωρίτερα μέτρα. Το σχόλιό σας;

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Ρητά και κατηγορηματικά, σας λέω ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου ποτέ δεν έδωσε συνέντευξη σε αυτή την έγκυρη Ισπανική εφημερίδα. Συνεπώς, είναι κρίσεις της συντάκτριας, χωρίς να τις έχει εκφέρει ο υπουργός Οικονομικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.