Η λογική υπόσταση του Ελληνικού έθνους...

Κος ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ:

Αυτή του Άνθιμου είναι ακραία και ανεύθυνη φωνή;

Κος ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ:

Χωρίς καμία αμφιβολία. Και με συγχωρείτε πολύ, αλλά επικίνδυνη για την λογική υπόσταση του ελληνικού έθνους. Και αυτό είναι κάτι το οποίο νομίζω, όλα τα πράγματα έχουν ένα όριο. Αλλά ικανός και ιδανικός για να απαντήσει στον Άνθιμο δεν είμαι εγώ. Είναι ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας.....

Σχόλιο:
Έτσι θα αλλάξετε την Ελλάδα;
Mε τέτοιες νοοτροπίες και αντιλήψεις;
Aπό πότε η διαφορετική άποψη, η διαφωνία και η αντίθεση είναι ακραία και ανεύθυνη φωνή;
Ποιο είναι το όριο πάνω από το οποίο, χαρακτηρίζεται κάποιος ακραίος και ανεύθυνος;
Η λογική υπόσταση του Ελληνικού έθνους δεν απειλείται από την υποστήριξη των απόψεων μας, την υπενθύμιση και την παρουσίαση μιας πραγματικότητας.

Με την φετινή προκήρυξη των εισαγωγικών εξετάσεων των παραγωγικών σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων, καταργείται ως αντισυνταγματική η προϋπόθεση όχι μόνο της Ελληνικής ιθαγένειας αλλά και του Ελληνικού γένους των υποψηφίων.
Αυτή η προκήρυξη, είναι "ακίνδυνη για την λογική υπόσταση του ελληνικού έθνους" ;;

Μήπως το ΔΝΤ, η κατάργηση υπουργείων, η απαλοιφή της λέξης "Εθνικής" από υπουργεία, το μεταναστευτικό, η πιο πάνω προκήρυξη.., αποτελούν "κίνδυνο για την υπόσταση του Ελληνικού έθνους";;

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.