Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

Να σας σώσουμε ή να μη σας σώσουμε;;

Απόσπασμα της σημερινής ενημέρωσης του κ. Πεταλωτή
ΜΙΧΑΗΛ: Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω, είναι επίσης ότι ο κ. Παπανδρέου, όταν ρωτήθηκε πρόσφατα ότι γίνεται περισσότερο σοσιαλιστής, αν τον ρωτάνε μετά, μέσα από όλη αυτή την κρίση. Θα ήθελα να ήξερα, εάν είναι κλασσικού τύπου σοσιαλιστής ή είναι νεοφιλελεύθερος σοσιαλιστής, όπως τον αποκάλεσε ο κ. Σαμαράς.

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ: Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αυτό που είπε ότι αισθάνεται τώρα περισσότερο σοσιαλιστής, πραγματικά έχει ισχυρή δόση αλήθειας, γιατί μέσα από αυτές τις δύσκολες στιγμές, οι οποίες δυστυχώς είναι επιβεβλημένες και δεν είναι επιλογή μας, περνάει και το μήνυμα με τις προτεραιότητες τις οποίες θέτουμε, το πόσο θέλουμε να προστατεύσουμε τον αδύναμο πολίτη. Εμείς, στα πλαίσια του δυνατού, δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε την κοινωνική μας πολιτική. Κύριο μέλημά μας, είναι φυσικά, η προστασία των αδύναμων κοινωνικών ομάδων. Σίγουρα, θα θέλαμε να είναι διαφορετική η κατάσταση στη χώρα, για να μπορούμε να ασκήσουμε τις πολιτικές που ευαγγελιζόμασταν, αλλά και τις πολιτικές οι οποίες είναι επιλογή μας. Στο χρονικό σημείο, όμως, που βρισκόμαστε, η μόνη επιλογή και το μεγάλο δίλημμα που έχουμε αυτή τη στιγμή, είναι να σώσουμε ή να μη σώσουμε τη χώρα μας. Εμείς επιλέξαμε να τη σώσουμε και όλες οι πράξεις του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης τείνουν και συγκλίνουν προς τα εκεί.


Σχόλιο:
Σκεφτείτε να μην ήταν και Σοσιαλιστής ο πρωθυπουργός.
Ω ρε μάνα μου τι θα γινότανε...
Το κύριο μέλημα του ΠΑΣΟΚ είναι η προστασία των αδύναμων.
Ξέρετε προστασία του τύπου σου τα παίρνω όλα και σε προστατεύω...
Σε προστατεύουν γιατί δεν θα ήξερες που να τα βάλεις τα λεφτά, που να έμπλεκες με τράπεζες, καταθέσεις κλπ.
Και καλά που μας προστατεύουν θέλουν να μας σώσουν κι όλας..
Το είπε ο Πεταλωτής "να σώσουμε ή να μη σώσουμε τη χώρα μας"
ΟΧΙ δεν θέλουμε να μας σώσετε, αρκετά προβλήματα μας δημιουργήσατε, αρκετά μας σώσατε φτάνει μέχρι εδώ.
Σώσον Κύριε το Λαό σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.