Αν η κυβέρνηση της ΝΔ είχε προσφύγει στο ΔΝΤ το ΠΑΣΟΚ θα ζητούσε τώρα την παραίτησή της


Ο κ. Παπανδρέου ξεπέρασε σήμερα στην Βουλή όλα τα όρια του …. (χαρακτηρίστε το εσείς, εγώ δεν βρίσκω πλέον λέξεις).  Αφού μας είπε ότι το ΔΝΤ είναι εδώ («συμμετέχει ήδη στη διαδικασία της επιτήρησης») για το …συμφέρον της χώρας, κατηγόρησε «τον Σαμαρά και τους ομοϊδεάτες του για το αν το ΔΝΤ είναι ήδη εδώ…Oσο κι αν φωνάζει η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς, εσείς μας οδηγήσατε σε αυτήν την κατάσταση και αν ήταν η ΝΔ στην κυβέρνηση θα είχαμε πάει κατ’ ευθείαν στο ΔΝΤ. Εμείς διασφαλίσαμε το ευρωπαϊκό κομμάτι του μηχανισμού».
Aυτά δήλωσε πριν από λίγο στη Βουλή, ο «λεφτά υπάρχουν», κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ κωπηλασίας στη διαδρομή ανοιχτής θαλάσσης Υδρας- Ερμιόνης! Τη στιγμή που όλοι ξέρουν ότι ο Τρισέ έσωσε την προηγούμενη παρτίδα στις Βρυξέλλες εφαρμόζοντας αυτό που πρότεινε καιρό ο Αντώνης Σαμαράς.
Αυτά δήλωσε ο πολιτικός, που δήλωνε  ότι η οικονομία της χώρας στην  οποία  πρωθυπουργεύει, είναι στην «εντατική» και μετά έβγαινε στην αγορά για να ζητήσει δανεικά.
Ο  πολιτικός που δήλωσε ότι η χώρα στην οποία πρωθυπουργεύει έχει «απωλέσει μέρος της εθνικής της κυριαρχίας»
Ο πολιτικός ο οποίος μας διαβεβαίωνε ότι «λεφτά υπάρχουν»!
Ο πολιτικός που επί δύο χρόνια δυσφημούσε συστηματικά την Ελλάδα στο εξωτερικό και έλεγε όχι σε κάθε μέτρο που θα μπορούσε να αποτρέψει την κρίση.
Ο πολιτικός που δεν ξέρει τη διαφορά μεταξύ πηλίκου και  πηλικίου!
Ο πολιτικός που έλεγε ότι είχε σχέδιο και πρόγραμμα και αποδείχθηκε ότι ήταν εκτός τόπου και εκτός χρόνου.
Ο πολιτικός ,ο οποίος παρέλαβε τα spreads  στις 133 μονάδες και τα οδήγησε στις 450!
Ο πολιτικός που περιέκοψε μισθούς και συντάξεις, ενώ προεκλογικά έλεγε ότι θα δώσει αυξήσεις!
Ο πολιτικός που  διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι δεν θα αυξήσει το ΦΠΑ, και τον έφτασε στο 21% και ένας θεός ξέρει ακόμα που θα φτάσει.
Ο πολιτικός, που μέχρι πριν λίγες μέρες μας διαβεβαίωνε ότι δε θα προσφύγουμε στο ΔΝΤ και τώρα μόνο που δε μας λέει ότι  μας κάνει και χάρη!
Ο ανεύθυνος άρχων, απλώς προεδρεύει και για όλα φταίνε οι άλλοι! Εκείνοι, που έκανε τα πάντα για να τους ρίξει!
Για θυμηθείτε πώς ήταν η Ελλάδα τον Απρίλη του 2008!
Κάντε και τις συγκρίσεις!
Αντί να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, που τον κορόϊδεψε με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο, έχει το θράσος και μιλάει!
Αν τον Απρίλη του 2008, ο κ. Αλογοσκούφης, υπέγραφε την επιστολή που έστειλε ο κ. Παπακωνσταντίνου και με την οποία επισήμως η χώρα  προσφεύγει στο  Δ.Ν.Τ., φαντάζεσθε τι  θα γινόταν στη χώρα:
1. Ο  κ. Παπανδρέου θα «ανέβαινε» στα κεραμίδια της Βουλής και θα ζητούσε την παραίτηση της Κυβέρνησης, που «υποδούλωσε τη χώρα στο ΔΝΤ»
2. «Αγανακτισμένοι πολίτες»  θα περικύκλωναν τη Βουλή, το Υπουργείο Οικονομικών μέχρι και στο σπίτι του Καραμανλή στη Ραφήνα θα έφταναν!
3. Ο κ. Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ, ο κ. Παπασπύρου της ΑΔΕΔΥ και όλοι οι άλλοι μεγαλοσυνδικαλιστές θα κήρυτταν γενική απεργία με αίτημα την απόσυρση του αιτήματος και την παραίτηση της κυβέρνησης.
4. Η ΚΕΔΚΕ θα έκλεινε τους δήμους
5. Η ΠΟΣΔΕΠ θα έβαζε επ’ αόριστον λουκέτο στα Πανεπιστήμια.
6. Στα βραδινά δελτία ειδήσεων δε θα υπήρχε κανένα άλλο θέμα και το ΜΕGA, o ANTENNA, o ALPHA, το ALTER, ο SKY, το STAR και τα κρατικά κανάλια θα κατήγγειλαν την κυβέρνηση που ξεγέλασε τον ελληνικό λαό και οδήγησε τη χώρα στην πτώχευση.
7. Κατά τη διάρκεια των δελτίων ειδήσεων ο κ. Παπανδρέου θα απηύθυνε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης. Τα κανάλια θα διέκοπταν τις ειδήσεις και θα έδειχναν live όλη τη συνέντευξη.
8. Αμέσως μετά τα  δελτία ειδήσεων, ο κ. Χατζηνικολάου, ο κ. Πρετεντέρης, ο κ. Τσίμας, ο κ. Παπαχελάς, ο κ. Θεοδωράκης,  κ.λ,π , θα έκαναν έκτακτες εκπομπές με το ίδιο θέμα.
9. Την επόμενη μέρα όλες οι εφημερίδες με ξύλινα γράμματα θα έλεγαν για τον αποτυχημένο Καραμανλή, που  έφερε τη χρεωκοπία.
10.  Καθημερινές μαζικές διαδηλώσεις και επεισόδια θα παρέλυαν τη χώρα.
Αδέξιος Δεξιός

Από:  antinews

Σχόλια