Πάμε για μεγαλύτερο δανεισμό ;;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του  Bloombergη Γερμανική τράπεζα Bundesbank ανέφερε ότι η Ελλάδα θα χρειασθεί μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια.

Ο πρόεδρος της  Bundesbank Axel Weber, ανέφερε σε ενημέρωσή του σε γερμανούς βουλευτές ότι, η Ελλάδα μπορεί να χρειαστεί βοήθεια μεγαλύτερη των 30 δις ευρώ, που συμφωνήθηκε από την Ε.Ε.  

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονισθεί και ίσως αυτό εξηγεί αρκετά πράγματα, η επέκταση της δυνατότητας δανειοδότησης του ΔΝΤ, από 50 δις $ σε 560 δις $.

Το εν λόγω θέμα το είχαμε αναδείξει στο άρθρο μας"Θα πάμε από 10 σε δανεισμό 105 δις $ ..., Γιατί ;;"  όπου δυστυχώς αποκαλύψαμε τα πιο πάνω. 

Πάμε λοιπόν για 100 δις ευρώ ;;

Σχόλια

  1. Μπορείτε να επισκευθείτε το site του Υπουργείου Οικονομικών και να δείτε τον Πίνακα 4.1 (Σύνθεση χρέους κεντρικής Κυβέρνησης) της εισηγητικής έκθεσης τουν προϋπολογισμού του 2009. Πρόβλεψη Χρέους σε εκ. ΕΥΡΩ 271.956 για το Έτος 2009.
    Αυτό τι μας λέει, δεδομένου ότι ο προϋπολογισμός μοιράζεται και στα κόμματα του κοινοβουλίου;
    Μήπως ότι το χρέος της Ελλάδος το ξέρανε πριν τις εκλογές, και μέσα από το κοινοβούλιο;
    Και άν το ξέρανε, γιατί αν δεν το ξέρανε τότε είναι πολύ επικίνδυνοι ως Κυβέρνηση και ως Κόμμα, γιατί μας έλεγαν ότι υπάρχουν λεφτά;
    Μήπως ως λεφτά θεωρούσαν αυτά του δανεισμού; Μάλλον.
    Η ουσία είναι ότι δεν δικαιούνται να λένε ότι δεν γνώριζαν, δεν δικαιούνται να μας εμπαίζουν. Με τους χειρισμούς τους μας έφεραν μπροστά σε κρίση δανεισμού, κάτι που οι αγορές το έχουν καταλάβει (εδώ το έχουμε καταλάβει εμείς που δεν γνωρίζουμε από μακροοικονομία).
    Άραγε οι Κυβερνόντες γνωρίζουν;
    Μήπως η απραξία τους μέχρι τώρα έχει να κάνει με το πολιτικό κόστος που δεν ήθελαν να αναλάβουν αρχικά και που τώρα επικαλούνται ότι δεν τους ενδιαφέρει;
    Ένα έχω να πω. Μας έταξαν φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και τώρα πιά, μετά τον φόβο που έχουν διασπείρει τα Μ.Μ.Ε., θα πούμε το ψωμί ψωμάκι.
    Καλή δύναμη Έλληνες!
    Από Πειραιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.