Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

«Να μείνουμε μακριά από τους εξωγήϊνους»...

Την Ελλάδα είχε στο μυαλό του ο Steven Hawking όταν έλεγε «Να μείνουμε μακριά από τους εξωγήϊνους»;;;
Οι συμπτώσεις είναι απίστευτης ακρίβειας !!!
Λέει ο S.H :«Εάν οι εξωγήϊνοι μας επισκεφθούν, το αποτέλεσμα θα έχει βαρύτητα μεγαλύτερη από όταν ο Χριστόφορος Κολόμβος αποβιβάσθηκε στην Αμερική, κάτι που δεν ήταν επιτυχημένο για τους Ινδιάνους της Αμερικής» ,«Οι εξελιγμένοι εξωγήϊνοι ενδέχεται να γίνουν νομάδες, αποβλέποντας στην κατάκτηση και τον αποικισμό των πλανητών στους οποίους προσεγγίζουν»...

Δεν μπορεί να μιλούσε έτσι ...
Κάτι θα έχει ακούσει για την Ελλάδα...
Μόνο "Εξωγήϊνοι" θα εκμεταλλευόταν μία χώρα υποδουλώνοντας τους υπηκόους της (χρέη...) από την άφιξή τους (μεταπολίτευση...) βάζοντας στα κυριότερα πόστα "δικούς τους" ,  καταστρέφοντας την παραγωγική υποδομή της (αποβιομηχανοποίηση...), ξεπουλώντας όλη την περιουσία των (υποδομές κλπ...) εγκαταλείποντας τους στην τύχη τους σε άλλες φυλές (Δ.Ν.Τ...).

Ο S.H καταλήγει : «Εξωγήϊνοι» είναι πιθανόν να υπάρχουν....
Ο Αντίλογος επιβεβαιώνει....
Αρκεί να κοιτάξει πρός την Ελλάδα όποιος αμφιβάλει...

antilogos-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.