Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Μπροστά σε νέα ξεφτιλα αυτή την φορά δια χειρός Γερουλάνου.

Σε άμεσο κίνδυνο οι Μεσογειακοί

Παραμένει ο κίνδυνος της αφαίρεσης της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 από τη χώρα μας.
Στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της Διεθνούς Μεσογειακής Επιτροπής, που έγινε στο Παρίσι ο πρόεδρος της ΔΕΜΑ, Αμάρ Αντάντι, δεν ικανοποιήθηκε από τις ελληνικές θέσεις, τονίζοντας ότι ισχύει το τελεσίγραφο που έχει δώσει μέχρι τις 23 Μαϊου.
Αν μέχρι τότε δεν έχει προχωρήσει η στελέχωση της Οργανωτικής επιτροπής, αλλά και δεν υπάρχει παρουσία κάποιου έργου από μέρους της τότε θα αφαιρεθούν οι αγώνες από την Ελλάδα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αντάντι αψήφησε και τη σχετική επιστολή του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος ζητούσε να αρθεί το τελεσίγραφο.
Πλέον αποτελεί μονόδρομος για την Επιτροπή η άμεση στελέχωσή της, αλλά και να επιδείξει κινητικότητα σε διάφορους τομείς, καθώς είναι άμεσος ο κίνδυνος να μάς πάρουν τους Αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.