Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

Είναι ειρωνεία η Ελλάδα βάζει 2,5 δις στο ΔΝΤ..Η Ελλάδα θα δανείσει την Ελλάδα !!!

Απρίλιος 2010
Ακούστε την αποκαλυπτική συνομιλία-ενημέρωση της μικτής επιτροπής του Κογκρέσου, από τον πρόεδρο της Κεντρικής τράπεζας (Federal Reserve) Ben Bernanke.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα λέει ο γερουσιαστής Ron Paul, σχετικά με το από έρχονται τα λεφτά του ΔΝΤ και για τον δανεισμό της Ελλάδας.
Αλλά "όλα τα λεφτά" είναι η δήλωση του γερουσιαστή ( ΕΔΩ ) : "Είναι ειρωνεία η Ελλάδα να βάζει 2,5 δισ. $ στο ΔΝΤ και παράλληλα να δανείζεται"
Δηλαδή η Ελλάδα δανείζει την Ελλάδα και ίσως και άλλες χώρες !!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.