Παρασκευή, 16 Απριλίου 2010

Βαρόμετρο, Απρίλιος 2010

Διαβάστε τα αποτέλεσματα Πανελλαδικής τηλεφωνικής έρευνας  της Public Issue-Βαρόμετρο , χωρίς κάλπη σε δείγμα 1.016 ατόμων, ηλικίας 18 ετών και άνω που διαθέτει το εκλογικό δικαίωμα, 07-12/04/2010. Πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.
Η έρευνα παρουσιάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ: 15/04/2010.

Τα κυριότερα ευρήματα είναι :
-Η μεγάλη κοινωνική ανασφάλεια
-Προσδοκίες σε ποσοστό πάνω 66% για κοινωνικές συγκρούσεις στους προσεχείς μήνες
-Το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας για το 75% είναι η οικονομία
-Μεγάλη απογοήτευση τόσο για την κυβέρνηση όσο και την αντιπολίτευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.