Τετάρτη, 14 Απριλίου 2010

Να προετοιμαστούμε για Αμόλυβδη πάνω από 2€ το Λίτρο

Η δειλή ανάκαμψη στην Αμερικανική οικονομία και η αυξητική τάση της κατανάλωσης στην Κίνα δείχνουν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Διεθνούς Υπηρεσίας Ενέργειας (IEA) αύξηση της ζήτησης του αργού πετρελαίου...

Με δεδομένη την θέση των παραγωγών χωρών να διατηρήσουν την παραγωγή στα σημερινά επίπεδα είναι προφανές ότι οι τιμές του αργού θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν και το επόμενο διάστημα.
Η φετινή ζήτηση αναμένεται έτσι να διαμορφωθεί στα 86,60 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα, κατά μέσον όρο, έναντι 84,93 εκατομμυρίων βαρελιών την ημέρα το 2009.
Στην χώρα μας αυτό θα έχει δυσμενή επίπτωση στις τιμές καταναλωτή σε σημείο που δεν θα θεωρείται απίθανο να  δούμε τιμές πρατηρίου πέριξ των 2 € / Λίτρο για την αμόλυβδη βενζίνη.
 
Από: antilogos-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.