Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Bravo Giorgo, Mεγάλε Στοχαστή !!!


Aπό  1η Ιουλίου δεν θα είναι πλέον δυνατή η διαπραγμάτευση στη Γερμανία ελληνικών αξιογράφων

Μεγάλα προβλήματα όπως αναμενόταν δημιούργησαν οι νέες αλλαγές στη φορολόγηση των κερδών από την πώληση μετοχών.
Πολλοί έχουν μιλήσει για την σταδιακή απαξίωση του Χ.Α.Α και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τη Deutsche Welle , η Baader Bank, η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα που ασχολείται με ελληνικά αξιόγραφα, με εγκύκλιο της προς τους σημαντικότερους πελάτες της ενημερώνει ότι «από την 1η Ιουλίου δεν θα είναι πλέον δυνατή η διαπραγμάτευση στη Γερμανία ελληνικών αξιογράφων» εξαιτίας κυρίως της νέας ρύθμισης της ελληνικής κυβέρνησης για φορολογία 10% επί των κερδών στις σχετικές συναλλαγές. 
Οι ειδικοί συμβουλεύουν τους Γερμανούς μικροεπενδυτές να πουλήσουν τις Eλληνικές μετοχές τους, αναφέρει η εφημερίδα.

Βravo Giorgo !!!
Μεγάλε στοχαστή, με τα Spread δεν ασχολείσαι...
Με το χρηματιστήριο και τις συνέπειες της φορολόγησης των αξιογράφων, ποιος ασχολείται ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.