To Θέμα είναι να μην σαλτάρουμε εμείς...


 «Σκέψου να έχεις παππού πρωθυπουργό, πατέρα πρωθυπουργό και η αγωνία σου να είναι να γίνεις κι εσύ πρωθυπουργός. Μπορεί πραγματικά να σαλτάρεις!»
 (Πηγή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ,   Πάντειο πανεπιστήμιο Μεταπτυχιακή Εργασία σελ. 66  )

Όπως ήρθαν τα πράγματα και οι συγκυρίες έγινε πρωθυπουργός ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Το άν έχει "σαλτάρει" ,σύμφωνα με αυτό που φέρεται να είπε, δεν το ξέρω.

Αυτό που ξέρω είναι ότι, με όλα αυτά που γίνονται και με εκείνα που λέγονται αλλά δεν γίνονται, μάλλον εμείς ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΟΥΜΕ !!!!

Σχόλια

  1. ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΕΤΕ ΟΝΤΩΣ.Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΑΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '30 ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΔΙΟΤΙ..ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ,ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΡΙΞΕ ΣΤΙΣ ΘΕΑΤΡΙΝΕΣ. Ο ΜΠΑΜΠΑς Ο ΕΠΙΣΗΣ...ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΤΣΕΠΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΤΟ '39 ΤΑ 200 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.Ο....ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΈΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ....ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΝΗΛΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗ. ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΟ '60 ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΕΡΘΗ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .ΑΥΤΟΣ Ο ΕΚΦΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΟΣ. ΤΩΡΑ Ο ...ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΑΛΤΑΡΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ .ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.