Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010

Γίνεται διακυβέρνηση με SMS ;;


Ακούστηκε το πρωϊ στην εκπομπή Κοινωνία ώρα MEGA, ότι ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε μέσω SMS για το περιστατικό Σαχινίδη-Παπουτσή, την ώρα που προσγειωνόταν το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην Γερμανία.
Προφανώς ειπώθηκε με χιουμοριστική διάθεση...
Αν όμως δούμε την πραγματικότητα, θα διαπιστώσουμε ότι ο πρωθυπουργός στην ουσία βρίσκεται τουλάχιστον το 1/3 του χρόνου του στο εξωτερικό.

Επειδή ο κ. Παπανδρέου είναι πρωθυπουργός επιβάλlεται, να ενημερώνεται για το τι συμβαίνει "Back Home"..
Η ενημέρωση του είναι επιβεβλημένη έτσι κι αλλιώς λόγω της θέσης του, αλλά ιδιαίτερα στην παρούσα συγκυρία είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική και πρέπει να είναι συνεχής και απρόσκοπτη.

Το θέμα που τίθεται, είναι το πως, δηλαδή με ποιά μέσα υλοποιείται αυτή η ενημέρωση και αν είναι δυνατόν μέσω τηλεφώνου ή e-mail, να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα και δυνατότητα πλήρους συντονισμού.

Τα προβλήματα είναι ΕΔΩ, είναι πολλά, είναι πολύπλοκα, σύνθετα και απαιτούν άμεσες-καθαρές και σαφείς οδηγίες και κατευθύνσεις.


Όλα αυτά οδηγούν στην ερώτηση :
Γίνεται διακυβέρνηση με SMS ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.