Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Επειδή κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ακριβώς τι έγινε με τη Siemens…

Aπό olympiada στο Μαρτίου 6, 2010
 
Αυτή είναι μόνο μία παράγραφος από τις εκατοντάδες του αίσχους και της ζημιάς που προκλήθηκε στον Ελληνικό λαό.
Γι’ αυτό και κάποιοι ασχολούντο με την οπερέτα του Βατοπαιδίου ενώ τα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ευρώ μαζί με τους υπαιτίους έκαναν φτερά.
Δείτε το έγγραφο – ντοκουμέντο για να γνωρίζετε ΠΟΙΟΙ έκλεψαν και ποιούς πληρώνετε με τα “Νέα Μέτρα” της κυβέρνησης.


Διαβάστε για να καταλάβετε πόσο βαθιά είναι η σήψη και που οφείλεται η σιωπή των καλοταϊσμένων ΜΜ”Ε”. Είναι αυτονόητο γιατί η προσοχή του Ελληνικού λαού στρεφόταν μονίμως “κάπου αλλού” όταν το σκάνδαλο ερχόταν στην επιφάνεια.
Είναι επίσης κατανοητό τώρα γιατί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν βρίσκεται στη φυλακή. Τα έπιασαν τόσοι πολλοί και γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ή όλοι ή κανένας. Αυτή είναι η ομερτά σε αυτές τις περιπτώσεις.
Είμαστε υπερχρεωμένοι κύριοι, γιατί οι Γερμανοί φρόντισαν και έκαναν πλιάτσικο στο Ελληνικό δημόσιο την ίδια στιγμή που η (Γερμανική) ΕΚΤ έδινε δάνεια αφειδώς για να τα πάρει πίσω μέσω Siemens.
Είμαστε υπερχρεωμένοι γιατί η (Γερμανική) ΕΕ έκανε τα στραβά μάτια στο μεγάλο πλιάτσικο αφού τα κλεμμένα θα κατέληγαν για ακόμα μια φορά σε Γερμανικά χέρια.
ΓΙ’ ΑΥΤΌ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ.
Και όταν γίνει αυτό θα πιάσουμε την ΜΑΝ, την Hoechtief και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές. Νομίζουν βλέπετε ότι οι συμπράξεις με τους ντόπιους βαρώνους θα τους έσωναν. Νομίζουν ότι τα λαδώματα σε Έλληνες πολιτικούς θα τους εξασφάλιζαν μονίμως ασυλία από την “Δικαιοσύνη”.
Να τους ενημερώσουμε ότι εκτός από την ΚΡΑΤΙΚΗ δικαιοσύνη, υπάρχει και η ΛΑΪΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Την Δευτέρα, μία μεγάλη αποκάλυψη ενός επίσημου κρατικού εγγράφου για όσους ΑΚΟΜΑ δεν έχουν καταλάβει τι πληρώνουν και “ενημερώνονται” από τα πλυντήρια εγκεφάλου της εικονικής μακαριότητας.

Aπό olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.