Οι Κυβερνήσεις έρχονται και φεύγουν, αλλά η ντροπή της αδιαφορίας και εγκατάλειψης παραμένει ! Golf Ρόδου.

Μια από τις κραυγαλέες περιπτώσεις αδιαφορίας των « αρμοδίων».
Όλοι προκλητικά αδιάφοροι, βλέπουν χρόνια την ασχήμια, την εγκατάλειψη, την ερήμωση, και την προσπερνούν.
Κύριε Γερουλάνο και κυρία Γκερέκου αρμόδιοι Υπουργοί, προς το παρόν, εσείς δεν έχετε καμία ευθύνη,  για τα παρακάτω , γιατί δεν ξέρετε τι σας γίνεται ( με τη καλή έννοια ) . Το ξέρω ότι έχετε πελαγώσει . Από πού να πιάσετε και που, να τελειώσετε. Σας δίδετε όμως η ευκαιρία να κάνετε αυτό που δεν έκαναν οι  άλλοι, εδώ και 10 ετίες !
Ιδού  η Ρόδος ιδού και το πήδημα !
Η κολυμβητική δεξαμενή, πισίνα, Ολυμπιακών διαστάσεων, ολοκληρώθηκε, λειτούργησε για λίγο και έχει εγκαταλειφθεί εδώ και δεκαετίας. Το κόστος κατασκευής ήταν τότε πολλά εκατομμύρια δρχ. Έχουν κλαπεί τα μηχανήματα και ξηλώθηκαν όλες οι εγκαταστάσεις μέχρι και τα καλώδια.. Σήμερα βρίσκουν καταφύγιο  « φίδια  ολυμπιακών διαστάσεων ».
Παρακαλώ , αφιερώστε λίγο από το πολύτιμο χρόνο σας, αξίζει τον κόπο, να δείτε τι συμβαίνει εδώ και 40 χρόνια στο Γκόλφ Αφάντου Ρόδου.Αναφέρομαι  στο Golf Αφάντου Ρόδου, μία από τις πολλές περιπτώσεις ακινήτων τα οποία ανήκουν και τα διαχειρίζεται  σήμερα , η ΕΤΑ  ΑΕ ( Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης ) τέως Ελληνικά Τουριστικά ακίνητα.  ( Είναι και αυτό γνώρισμα των νέο  πολιτικών μας,  να αλλάζουν τους τίτλους των υπουργείων και των οργανισμών). Την Εποπτεία έχει το Υπουργείο  Πολιτισμού Τουρισμού.
Είναι μία περιοχή  1300 στεμμάτων, η ωραιότερη παραλία της Ρόδου, η οποία παραμένει αναξιοποίητη  και εγκαταλελλειμένη εδώ και 40 χρόνια.
Είναι το φιλέτο της Ρόδου. Η χούντα τα πήρε από ιδιώτες, έναντι ενός πινακίου φακής με αναγκαστική απαλλοτρίωση.
Περισσότερα : Η κολυμβητική δεξαμενή, πισίνα, Ολυμπιακών διαστάσεων, ολοκληρώθηκε, λειτούργησε για λίγο και έχει εγκαταλειφθεί εδώ και δεκαετίας. Το κόστος κατασκευής ήταν τότε πολλά εκατομμύρια δρχ. Έχουν κλαπεί τα μηχανήματα και ξηλώθηκαν όλες οι εγκαταστάσεις μέχρι και τα καλώδια.. Σήμερα βρίσκουν καταφύγιο  « φίδια  ολυμπιακών διαστάσεων ».

Πολλά υποσχεθήκαν οι αείμνηστοι πρωθυπουργοί μας  Κωνσταντίνος Καραμανλής  και Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά οι υποσχέσεις τους  έμειναν στα λόγια.
Πολλά υποσχέθηκαν οι  τέως και νυν Υπουργοί και Βουλευτές της Δωδεκανήσου κ.κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, Κώστας Σκανδαλίδης, Κοσμάς Σφυρίου, Αναστάσιος Καραμάριος, Γιάννης Παρασκευάς, Γιάννης Βαλινάκης, Κώστας Καίσερλης, Βασίλης Παπανικόλας, Δημήτρης Κρεμαστινός, κ.α.  αλλά  έκαναν μία τρύπα στο νερό ! ( γράφω τα ονόματα τους για να τους θυμόμαστε !
Ιστορικό
1973          :  Ολοκληρώθηκε σχεδόν η κατασκευή του.
1978          :  Ο ΕΟΤ αναζητά τον κατάλληλο επενδυτή για εκμίσθωση, τον βρίσκει και  
                 υπογράφεται  σύμβαση
1982          :  Η ιδιωτική Πρωτοβουλία αφορίζεται από τη Σοσιαλιστική Κυβέρνηση, και
                ακυρώνει τη σύμβαση.
1988          :  Η πρόταση μεγάλων ξενοδόχων της Ρόδου για την αξιοποίηση  της
                 περιοχής ναυαγεί, κάτω από τη πίεση άλλων φορέων του νησιού, 
                 ισχυριζόμενοι ότι η αξιοποίηση της συγκεκριμένης περιοχής θα
                 ανατρέψει την τουριστική ισορροπία άλλων περιοχών του νησιού !
                 Τα καλά και τα συμφέροντα, οικονομικά-πολιτικά σε βάρος του συνόλου.
1989                  Δίδεται υπόσχεση ότι θα δοθεί λύση, πιστεύοντας στην ιδιωτικοποίηση. 1991     :   Αναζητείται επενδυτής ή αγοραστής.  Σχέδια επι των σχεδίων.,
                  Αποτέλεσμα μηδέν.
 2010     :   Ακόμα περιμένουμε τον επενδυτή ή αγοραστή  ! ( 20 χρόνια τώρα και 40
                  χρόνια από την αρχή )


Κτίρια χιλιάδων μ2 είναι εγκαταλελειμμένα εδώ και δεκαετίες.
Να που πήγαν τα λεφτά σου Έλληνα φορολογούμενε.  Και όλοι  κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν !

Σε όλες τις Κυβερνήσεις που πέρασαν από το 1973 μέχρι σήμερα  το 2010,
ΝΤΡΟΠΗ  ΣΑΣ  ΚΥΡΙΟΙ !  Είστε ανάξιοι των προσδοκιών και των ελπίδων του Δωδεκανησιακού Λαού, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο θέμα.


Για όλα τα παραπάνω δεν υπάρχουν υπεύθυνοι ;  Γιατί στη χώρα μας όλοι είναι ανευθυνουπεύθυνοι ;  Γιατί κανένας δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεων του ;
Κύριοι της ΕΤΑ Α.Ε. με τις ιδιαιτέρες και παραιδιαιτέρες, με τους παχυλούς μισθούς και τις προσλήψεις των Διευθυντών σας, από το παράθυρο ( αυτά διαβάσαμε στον Αθηναϊκό τύπο ) με τι ασχολείστε  ;  Σ αυτό το τόπο, κανένας δεν είναι  υπεύθυνος ;   Κανένας δεν λογοδοτεί ;
Διάβασα δε σε Αθηναϊκό τύπο ότι οι κύριοι αυτοί,  από την κορυφή έως και παρακάτω, γιατί παρακάτω είναι η βρωμιά, το παίζουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ  για να διατηρήσουν τις καρεγκλάτρες τους ! Πιστεύω Κύριε Υπουργέ ότι έχουν γνώση οι φύλακες !
Κύριοι αρμόδιοι, μη μας πείτε ότι η παραχώρηση του Golf  Ρόδου σε επενδυτή, είναι σε καλό δρόμο ! Αυτά τα ακούμε εδώ και 40 χρόνια !

Σας προειδοποιούμε, φτάνει η κοροϊδία !  Δε θα παραμείνουμε αδιάφοροι, αυτή τη φορά, για την αναβολή της αξιοποίησης της ωραιότερης περιοχής της Ρόδου. Θα αντιδράσουμε δυναμικά !!  Ο νοών νοείτω !!
Περισσότερα :

Σχόλια