Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010

Αυτοί οι Big 5, πότε έρχονται ;;;


Aυτό που βλέπετε είναι πίνακας από την σελίδα 86 του   Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης  (ΠΣΑ). 

Στο ΠΣΑ (Παράγραφος 5.2 σελίδα 37) αναγράφεται ότι:
"Κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2010, ο οικονομικός έλεγχος των δημοσίων οργανισμών που είναι υπεύθυνοι για ένα σημαντικό μέρος των δαπανών του προϋπολογισμού θα ενισχυθεί, με την κινητοποίηση εξωτερικών ελεγκτών για να συνδράμουν στο έργο που μέχρι σήμερα εκτελούνταν από ένα τμήμα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με ανεπαρκές προσωπικό."

Τι μας λέει όμως ο πίνακας σε συνδυασμό με την πιο πάνω παράγραφο ;Ότι μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2010 θα υπογραφεί σύμβαση με εταιρεία "Βig 5", για να ενισχυθεί, με την κινητοποίηση εξωτερικών ελεγκτών το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους !!!
Θα ενισχυθεί το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους , γιατί διαθέτει ανεπαρκές προσωπικό.
Πολύ ωραία και αφού είναι ανεπαρκές το προσωπικό γιατί δεν το ενισχύουν;
Aυτό θα κάνουν, με μια ΜΙΚΡΗ διαφορά ότι αυτοί που θα το ενισχύσουν, ΔΕΝ θα είναι Έλληνες !!!
Λες και δεν έχουμε έμπειρους ΕΛΛΗΝΕΣ οικονομολόγους με εξειδικεύσεις, μεταπτυχιακούς τίτλους, που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και νομοθεσία και ψάχνουν απεγνωσμένα για δουλειά.

Ποιά είναι αυτή η "Big 5"; Που παίζει στο ΝΒΑ;
Ακόμα δεν βάλανε "μυαλό" στην κυβέρνηση, ιδιαίτερα μετά την "σκανδαλώδη" υπόθεση της Goldman Sachs;;
Tι ακριβώς θα κάνουν, οι "Big 5" ;; 
Γιατί τους χρειαζόμαστε και πόσο "Βig Money" θα "σκάσουμε" ;;
Η εταιρεία μου θυμίζει το εστιατόριο "5 Φ" (Φίλοι Φέρτε Φίλους Φάγετε, Φύγετε)....

Ρε δεν αφήνετε τα NBAers, "Big 5" και Τα "5 Φ" να κάνετε καμιά δουλειά και να προωθήσετε τα παιδιά μας τα ελληνόπουλα.....
Κάντε καμιά δουλειά γιατί "καιγόμαστε", γιατί σας βλέπω να καταλήγετε στο "Τake 3"!!!
Ένα "πουλάκι"μου είπε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει δουλειά..
Ο πρωθυπουργός έχει κάνει "σημαία" το όλα στο φώς, όλα στο διαδίκτυο, διαγωνισμοί, προκηρύξεις, τα πάντα όλα.. Στο πλαίσιο αυτό, δεν πρέπει να μας πεί κάποιος για :


- Το αντικείμενο έργου


- Τη χρηματοδότηση


- Τις διαδικασίες ανάθεσης...

Υ.Γ
H Big "5" (έγινε Big 4) Accounting Firms, απαρτίζεται από τις:  Deloitte & Touche, Ernst and Young, ΚPMG και Price Waterhouse Coopers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.