Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

Eξω οι Ψεύτες.....

Και βέβαια, δεν θα αφήσουμε την σημερινή κρίση να μας  αποπροσανατολίσει από τις μεγάλες αλλαγές που έχουμε στο Πρόγραμμά μας, από τις δεσμεύσεις μας, που και αυτές ανασυγκροτούν τη χώρα μας σε μια νέα βάση.
Αυτά δήλωσε χθές στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπυργός αναφερόμενος στην παιδεία.
 
Κοιτάξτε τώρα τι δήλωνε χθές  στην εκπομπή 10:00-12:00  με τους Θ. Λάλα & Κων/νο Μπογδάνο (FLASH 96),  η Κα Ευη Χριστοφιλοπούλου (υφυπουργός Παιδείας)

"Περικόπτονται από το 1 δις, χθες μας το είπε στο υπουργικό συμβούλιο ο κ. Παπακωνσταντίνου, 200 χιλιάδες ευρώ. Είναι το τίμημα που κι εμείς θα πληρώσουμε. Παρόλα αυτά σε σχέση με τα άλλα υπουργεία συνεχίζει να είναι ελαφρώς ευνοημένο. Δεδομένης της όλης περικοπής το μεγάλο στοίχημα για ’μας, για την πολιτική ηγεσία του υπουργείου είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε, να βγάλουμε αν θέλετε το άχρηστο κόστος, τις άχρηστες λειτουργικές δαπάνες και να μπορέσουμε να μεταστρέψουμε τους λίγους πόρους που θα έχουμε, αλλά περισσότερους από άλλα υπουργεία, εκεί που πρέπει"

Αυτοί έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν....
Απ τη μια ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι δεν θα αφήσει την κρίση να μας  αποπροσανατολίσει από τις δεσμεύσεις μας και από την άλλη λέει ο κ. Παπακωνσταντίνου περικοπές 200 χιλιάδες ευρώ !!

Επίσης φημολογείται ότι μάλλον παέι για πάγωμα η πρόσληψη των 3000 εκπαιδευτικών.
Προφανώς, κακώς βέβαια, θα υπάρξουν περικοπές στην παιδεία και μάλλον θα φτάσουν τα 500 εκ. ευρώ.
Αυτό όμως που δεν μπορούμε, είναι να ακούμε "παπαρομπουρδολογίες" και ψέματα
Για αυτό λοιπόν λέμε:
ΕΞΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.