Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

"Bravo Giorgo", από τη "θεία" Μέρκελ

 

Η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ μιλώντας στους δημοσιογράφους και αναφερόμενη στα μέτρα της κυβέρνησης, τα χαρακτήρισε σωστό βήμα και επιβεβλημένη λύση. "Πιστεύω ότι δεν υπήρχε καμία εναλλακτική λύση σε αυτό, ότι η Ελλάδα ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις της. Και είμαι πολύ ικανοποιημένη που η ελληνική κυβέρνηση και ο έλληνας πρωθυπουργός δεν φείδονται προσπαθειών να πορευτούν σε αυτό το δύσκολο και χωρίς εναλλακτική λύση δρόμο", είπε η κ. Μέρκελ.
( Deutsche Welle )

Μπράβο μας είπε η "θεία" και θα μας βάλει καλό βαθμό, γιατί είμαστε καλά παιδιά και δείξαμε καλή διαγωγή...

Ευτυχώς γιατί διαφορετικά θα μας έβαζαν να πουλήσουμε κανένα "νησάκι".
Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε πλήρως στις υποχρεώσεις και ο πρωθυπουργός δεν φείδεται προσπαθειών !!
Εκ μέρους τίνος μιλάει η Μέρκελ, ποιος την έχει ορίσει ως "μπαμπούλα" και ελεγκτή της Ελλάδας;
Μήπως είμαστε παράρτημα της Γερμανίας και δεν το έχουμε καταλάβει;
Mήπως ο "Καλλικράτης" θα επεκταθεί ως τη Γερμανία και δεν το γνωρίζουμε;
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες και επειδή ηταν καλός μαθητής ο Γιώργος, τώρα που θα πάει στη Γερμανία, θα τον αφήσει η Μέρκελ να πάει "κινηματογράφο"..
Ρε που καταλήξαμε και καταντήσαμε, με αυτούς τους απίστευτους και αστείους τύπους που μπλέξαμε.

 "Bravo Giorgo", από τη "θεία" Μέρκελ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.