Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

Μήπως μας "σπρώχνουν" ανεπίσημα στο ΔΝΤ ;;;Σύμφωνα με το Reuters ο κ. Παπακωνσταντίνου θα έχει ανεπίσημες συναντήσεις με το ΙΜF (ΔΝΤ) σήμερα στην Ουάσιγκτων.

Η συνάντηση με εκπροσώπους του ΔΝΤ, τελικά παραγματοποιήθηκε σήμερα και ήταν ανεπίσημη..

Γιατί έγινε αυτή η συνάντηση, τι νόημα είχε, την στιγμή που "υποτίθεται" ότι η κύρια προσπάθεια είναι η αποφυγή προσφυγής στο ΔΝΤ;
Εξάλλου αυτό είναι το μήνυμα, επιδίωξη της Ε.Ε και των Σαρκοζί- Μέρκελ.
Γιατί άραγε ήταν ανεπίσημη η συνάντηση;
Γιατί δεν την είχαν συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της επίσκεψης; Έχουν να κρύψουν κάτι, τι φοβούνται ;
Το όλα στο Φως εδώ δεν έχει ισχύ;
Στην ιστοσελίδα πάντως του υπουργείου οικονομικών, δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά.

Μήπως μας "σπρώχνουν" ανεπίσημα στο ΔΝΤ ;;

1 σχόλιο:

  1. Πολύ θα ήθελαν να πάνε στο ΔΝΤ, αλλά δεν τους βγαίνει, γιατί αυτό θα σημαίνει το θάνατο του ευρώ. Εκβιάζουν την Ευρώπη, αλλά πάλι δεν ξέρουν τι κάνουν οι ερασιτέχνες, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι θα χάσουν τη διακυβέρνηση της χώρας από τα χέρια τους και πάει η πράσινη ανάπτυξη, πάνε όλα τα "ωραία" που έχουν στο μυαλό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.