Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010

Κίτας. Έκλεψε τη σορό για να διαπραγματευτεί την απελευθέρωσή του

Την εμπλοκή του στην υπόθεση της κλοπής της σορού του τεώς Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου παραδέχθηκε χθες ο Μάμας Κίτας, ο οποίος είπε στους ανακριτές ότι ξέθαψε τη σορό με τη βοήθεια του Ινδού. Ο Μάμας Κίτας, αδερφός του ισοβίτη Αντώνη Προκοπίου Κίτα, στην κατάθεσή του παραδέχθηκε ότι στόχος της κλοπής της σορού ήταν η ανταλλαγή της, με τη αποφυλάκιση του Αντώνη Προκοπίου Κίτα, ο οποίος ήταν και ο εγκέφαλος του εγκλήματος. Οι δύο μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία από τον Ινδό και τον 58χρονο οδήγησαν στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Ο Μάμας Κίτας, δεν ανέφερε τίποτα για λύτρα, παρόλο που το συγκεκριμένο ζήτημα δεν ξεκαθάρισε ακόμα. Πάντως ο Αντώνης Κίτας, συνεχισε την κοροϊδία κατά τις πολύωρες ανακρίσεις, προσπαθώντας μάλιστα να εμπλέξει κι άλλον ισοβίτη στο έγκλημα, προσπάθεια που έπεσε στο κενό αφού πλέον η υπόθεση για τις Αρχές έχει πλήρως εξιχνιασθεί.
Aπό: ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.