Ο Σαχινίδης και η "φρουρά του"..

Παρουσία του υφυπουργού Οικονομικών κ. Φίλιππου Σαχινίδη ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Λάρισα.

Όπως μας πληροφόρησε φίλος από την Λάρισα, μετά το τέλος της παρέλασης ο κ. Σαχινίδης με την παρέα του πήγε να πιει το καφεδάκι του.
Καλά μέχρι εδώ, αλίμονο άνθρωπος είναι κι αυτός και δικαιούται στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης ενός καφέ, στην πόλη του.
Το εξοργιστικό και ταυτόχρονα προκλητικό είναι ότι ο κ. Σαχινίδης εκτός από την παρέα του συνοδευόταν και από την "φρουρά του".

Ούτε ένας, ούτε δυο..., αλλά επτά άτομα αποτελούσαν την "φρουρά" του Υφυπουργού !!!
Καλά διαβάσατε επτά άτομα, ούτε καν δέκα δεν ήταν..
Εγείρεται το ερώτημα γιατί ο κ. Σαχινίδης χρειάζεται επτά άτομα να τον συνοδεύουν-προστατεύουν;
Από τι απειλείται, από ποιόν κινδυνεύει;
Ποιοι και τι δουλειά κάνουν όλοι αυτοί οι κύριοι;
Aπό ποια υπηρεσία,είναι αποσπασμένοι;
Ποιος τους πληρώνει;

Μήπως όλα αυτά αποτελούν πρόκληση και επίδειξη αλαζονείας από τους Κρατούντες;
Mήπως όλα αυτά δεν συνάδουν με το πνεύμα και τη σημειολογία της Ημέρας;

Σχόλια

  1. Αυτοί που προστατεύουν "επιχειρηματίες" και "δημοσιογράφους" με τα δικά μας χρήματα,επέστρεψαν άραγε στις υπηρεσίες τους ή πληρώνουμε ακόμα εμείς τα κορόϊδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακου 7 ατομα το βλαχαδερο!Θελει κιαλλο κραξιμο ο μπαστουνοβλαχος που μας το παιζει ειδημων οικονομολογος. Βρε ουστ! Τυροπιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.