Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010

Ημερίδα με θέμα: «Περιβάλλον, Οι Τοπικές κοινωνίες ο ρόλος και η ευθύνη τους»
Ημερίδα με θέμα: «Περιβάλλον, Οι Τοπικές κοινωνίες ο ρόλος και η ευθύνη τους» πραγματοποιεί ο Δήμος Πολυγύρου την Κυριακή 14 Μαρτίου 2010, στις 11.00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Κεντρική Ομιλήτρια θα είναι η  κ. Λιάνα Γούτα  , Χημικός Μηχανικός, Σύμβουλος Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Ανάπτυξης και Πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαονίκης του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Η κ. Γούτα θα μιλήσει για τα επιτακτικά περιβαλλοντικά προβλήματα και τις προκλήσεις της εποχής, θα παρουσιάσει μέσα από την ευρωπαική της εμπειρία παραδείγματα επιτυχημένων πρωτοβουλιών από κράτη, περιφέρειες, δήμους της Ευρώπης και θα επικεντρωθεί στο ρόλο και την ευθύνη των τοπικών αρχών αλλά και των ίδιων των κοινωνιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.