Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Προς τον Υπουργό Οικονομικών ...

Την επόμενη φορά που θα βγουν τα Αγγλικά ΜΜΕ και οι Άγγλοι πολιτικοί να μιλήσουν για τα ελλείμματα της "Άτακτης" Ελλάδας,  τρίψτε τους στα "μούτρα" τα δικά τους δεδομένα που είναι μάλιστα και ... "Αξιόπιστα"...

Αυτό δεν απαλλάσσει βέβαια την χώρα μας από το να πρέπει να τηρεί τις υποχρεώσεις που ανέλαβε  εντάσσοντας την Ελληνική οικονομία στην Ευρωζώνη αλλά όχι όμως και να πληρώνουν με το άνοιγμα της ψαλίδας των Spreads  οι Έλληνες φορολογούμενοι τα δηλητηριώδη δημοσιεύματα των Golden Boys (and Girls) του  City...

Αν μη τι άλλο η κυβέρνηση είναι καιρός να μην αφήνει ασχολίαστες και χωρίς επιπτώσεις για αυτούς που  τις  κάνουν τις περιβόητες "Εκθέσεις" και που βάσει αυτών κρίνεται το μέλλον των παιδιών μας.

Το λιγότερο που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση είναι να μην τους επιτρέψει να λάβουν μέρος σε οτιδήποτε αφορά την χώρα μας και μπορεί να τους αποφέρει κέρδη (όπως αποκρατικοποιήσεις , εκδόσεις κλπ) και ίσως ακόμα- ακόμα ,  να καταθέσει ΑΓΩΓΕΣ για την  ζημία που προκαλούν ζητώντας τους την καταβολή χρημάτων.

Οι τύποι αυτοί σε σέβονται μόνο όταν πονά η τσέπη τους...

Πηγή: Spectator

Από:  antilogos-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.