Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΓΡΟΥΕΦΣΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!

www.taxalia.blogspot.com

Συνομιλώντας με φίλους και γνωστούς επαγγελματίες στο Κιλκίς, Πολύκαστρο, Γουμένισσα, αλλά και στις Σέρρες και στη Θεσσαλονίκη, συνειδητοποίησα ότι οι συνέπειες των μέτρων που ανακοίνωσε ο Παπανδρέου ήταν σοκαριστικά άμεσες!

Τα παραδείγματα πολλά και πρώτα από όλα στη …βενζίνη.
'Ξέρεις τι θα πει φουλάρισμα με 1 ευρώ και τώρα φουλάρισμα στο1,35;' Μου έλεγε έξαλλος βιοτέχνης. Πάω και φουλάρω εδώ και λίγες ημέρες στο Γευγελή !

Να πάνε να …’κουνηθούνε’ οι Αθηναίοι και οι φόροι τους!Το κακό με το πάρε δώσε με τα Σκόπια είναι, ότι τώρα που δεν πληρώνεις κάτι για να μπεις αλλά και για να βγεις, πηγαίνουν πάρα πολλοί ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ αυθημερόν για όλες τους σχεδόν τις δουλειές εκεί και δεν αφήνουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.


 Έτσι πληθαίνουν τα ενοικιαστήρια στα χρεοκοπημένα άδεια καταστήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Στο Γευγελή και σε άλλες κοντινές πόλεις των συνόρων, πηγαίνουν αυθημερόν με τουριστικό λεωφορείο ή και μικρές παρέες με δυο αυτοκίνητα.Κάνουν τα ψώνια της εβδομάδας στο τοπικό παζάρι, πληρώνοντας το 1/3 των ευρώ που θα χρειαζόταν στη Μακεδονία. Υπάρχουν γραφεία που σε κλείνουν ραντεβού με όποιον γιατρό θέλεις: οδοντίατρο, οφθαλμίατρο, ορθοπεδικό και τα λοιπά…Φτιάχνουν οι γέροι και οι γιαγιάδες τις μασέλες τους εκεί, παίρνουν τα γυαλιά τους από τα εκεί καταστήματα, αγοράζουν τα βοηθητικά ορθοπεδικά τους και έτσι όλα σχεδόν τα ευρώ της σύνταξης που πληρώνει το ελληνικό κράτος, πηγαίνουν στην στήριξη του καθεστώτος του φασίστα Γκρουέφσκι και δίνουν οικονομικές ανάσες στους μεταλλαγμένους υπηκόους του.
Έτσι λοιπόν ο Παπανδρέου, εκτός του ότι αύξησε τους φόρους και μείωσε τους μισθούς και τις συντάξεις, έδωσε και το τελειωτικό χτύπημα στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας με το να κατευθύνει τους Μακεδόνες κατοίκους της στις αγορές του γειτονικού κράτους των μεταλλαγμένων!Εύγε κύριε Πρωθυπουργέ των…ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ!Ο ΓΡΟΥΕΦΣΚΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΕΟ ΤΟΥ!ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΦΑΠΑΞ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50 ΕΥΡΩ βλέπω όλους τους συνταξιούχους της Μακεδονίας να μετακομίζουν στα Σκόπια!Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ!(Αφού κάποιοι μαγαζάτορες, δίπλα στις must φωτογραφίες των Γκρουέφσκι και Μ.Αλεξάνδρου που έχουν κρεμασμένες στον τοίχο, έβαλαν και του Γιώργου!)

Αναστάσιος Καζαντζίδης
www.taxalia.blogspot.com 

Από:  citypress-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.