Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010

Ο … πιστολέρο της Α. ΔιαμαντοπούλουΕνταση σήμερα στη διάρκεια εκδήλωσης παρουσίασης καινοτομιών μαθητών και εκπαιδευτικών στις νέες τεχνολογίες, ενώπιον της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας.
Μικρή ομάδα ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, ξεδίπλωσε πανό μέσα στην αίθουσα και άρχισε να φωνάζει συνθήματα εναντίον της υπουργού.
Ενας από τους άνδρες ασφαλείας της κ. Διαμαντοπούλου, ο οποίος επιχείρησε να τους πείσει να κατεβάσουν το πανό, να ηρεμήσουν για να μιλήσει η υπουργός, κυκλώθηκε από τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι είδαν το υπηρεσιακό του περίστροφο, αφού ο αστυνομικός έπεσε κάτω. Τότε, άρχισαν πάλι να φωνάζουν συνθήματα εναντίον της υπουργού.
Ο αστυνομικός βγήκε από την αίθουσα και η υπουργός Παιδείας ανέβηκε στο βήμα και μίλησε για την αριστεία και την καινοτομία, στην οποία επιδίδονται πολλοί εκπαιδευτικοί, οι οποίοι, όπως τόνισε η υπουργός, κάνουν λαμπρή δουλειά στα σχολεία.

Από: antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.