Δεν κυκλοφόρησε σήμερα ο "Αγγελιοφόρος"

Αναστολή έκδοσης του φύλλου της Δευτέρας αποφάσισε ο "Αγγελιοφόρος" της Θεσσαλονίκης.
Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Θεσσαλονίκης προχώρησε σ' αυτήν την απόφαση σε μια απέλπιδα προσπάθεια να περικόψει τα έξοδά της.
Η Εξέλιξη είναι πολύ σημαντική καθώς φανερώνει τη δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει το σύνολο του έντυπου τύπου στην Ελλάδα.
Όπως έχω πει πολλές φορές...

οι εξελίξεις αυτές δεν είναι απρόσμενες. Ο τύπος πληρώνει την οικονομική κρίση που μαστίζει όλους τους Έλληνες. Πληρώνει όμως και κάτι ακόμα.
Την ραγδαία άνοδο της εναλλακτικής πληροφόρησης που προσφέρεται από το Internet και μάλιστα δωρεάν.

Οι εφημερίδες, αγκυλωμένες σε παλαιοκομματικές μεθόδους, με φανερή κομματική τοποθέτηση, με εκτεταμένη παραπληροφόρηση, με επικύψεις στην κυβερνητική εξουσία δεν αποτελούν ελκυστικό προϊόν για τους πολίτες.

Οι πολίτες τιμωρούν τους μεγαλοεκδότες που ζουν μέσα στη χλιδή και προσπαθούν μέσα από τις εφημερίδες τους να μας πείσουν ότι όλα γίνονται για το καλό μας, στηρίζοντας την απίστευτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.



Που είναι τώρα ο Γιώργος και το ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν τον Μπακατσέλο και τον Αγγελιοφόρο;
Που είναι τώρα τα πράσινα αρπακτικά για να στηρίξουν την εφημερίδα που τους έκανε πλάτες προεκλογικά;
Θα μου πείτε, εδώ ο Γιώργος πούλησε το Σημίτη τον Αγγελιοφόρο θα σκεφθεί;
Δεν έχετε άδικο.

Είναι ζήτημα λίγων μηνών να νιώσει το ΠΑΣΟΚ στο πετσί του την ομαδική επίθεση από το σύνολο των ΜΜΕ δεδομένου ότι η οικονομική κρίση και η αφαίμαξη του εισοδήματος του λαού θα πλήξει καίρια και τα συμφέροντα των τρωκτικών που λυμαίνονται τα ΜΜΕ.

Ο "Αγγελιοφόρος" πληρώνει την επιλογή του να στηρίξει μια ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση. Δυστυχώς η επιλογή του αυτή πλήττει τους εργαζόμενους πρώτα απ΄όλους οι οποίοι και δεν έχουν κανένα μερίδιο ευθύνης.
Για πολλοστή φορά το μάρμαρο θα πληρώσουν οι συνήθης ύποπτοι.

Αυτοί που πάντα πληρώνουν τα σπασμένα κάθε κυβέρνησης. Είτε πράσινης είτε μπλε.


Aπό: πολιτικη προταση

Σχόλια

  1. Αυτό ακριβώς. Απο εδώ και πέρα σε ότι έχει σχέσει με εκδόσεις, εκτυπώσεις σε χαρτί κλπ, θα περάσει πάρα πολύ μεγάλη κρίση. Οι διαφημίσεις , οι χορηγοί και οι επιδοτήσεις δεν σώζουν την κατάσταση και πλέον όλα περνάνε στο ίντερνετ. Περιοδικά διαβάζουν μόνο στα κομμωτήρια, και εφημερίδες μόνο οι μεσήλικες και οι παππούδες. Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να δουν τι θα κάνουν για να επιβιώσουν. Το να χρεώνουν συνδρομή στις ιστοσελίδες τους δεν θα αποδώσει γιατί όταν δει ο κόσμος κάτι τέτοιο, θα πάει απλά σε άλλες ιστοσελίδες ή στα κανάλια, άρα μαύρο φίδι που τους έφαγε πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.