Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

Αντώνη μάλλον λάθος σε ώθησαν να κάνεις...

Πριν μερικές μέρες ο Αντώνης Σαμαράς ίδρυσε μια ακόμη γραμματεία... τη Γραμματεία Νέας Γενιάς!!! Ο ρόλος της ακατανόητος εκτός του ότι ο Κικίλιας θα μπορεί να λέει και αυτός ότι είναι Γραμματέας... Η ίδρυση της συγκεκριμένης γραμματείας είναι υπερβολή και μόνο σαν καπέλο της ΟΝΝΕΔ μπορεί να χαρακτηριστεί... Οι νεολαίοι αντέδρασαν σύσσωμοι εκτός από τους κλασσικούς γλύφτες... απ' ότι φαίνεται το Γραφείο του Προέδρου πήρε το μήνυμα και προσπαθεί να απεμπλακεί από το πρόβλημα που δημιουργήθηκε χωρίς λόγο, αναβάλλοντας τη σημερινή συνεδρίαση του ΕΓ της ΟΝΝΕΔ... Ας ελπίσουμε ο Αρβανιτόπουλος να μπαλώσει την γκάφα στην οποία κάποιοι ώθησαν τον Σαμαρά μιας και...

ΑΝΤΩΝΗ ΑΝ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ Τ' ΑΥΤΙΟΥ...


ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΕΛΟ ΚΙΚΙΛΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ...

Ακολουθεί δελτίο τύπου του υποψηφίου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Χατζή:

Σχετικά με τη νεοϊδρυθείσα Γραμματεία Νέας Γενιάς της Ν.Δ.

Ο Κώστας Χατζής και όσοι συμπαρατασσόμαστε στο πλευρό του στη διεκδίκηση της Προεδρίας της ΟΝΝΕΔ ζητούμε άμεση αλλαγή του ονόματος της νεοσύστατης «Γραμματείας Νέας Γενιάς» της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να αποφεύγεται κάθε ασάφεια, σύγχυση ή αμφιβολία σχετική με αλληλοκάλυψη αρμοδιοτήτων στην κοινωνία ή το κόμμα.

Χαρακτηριστικά παραθέτουμε το απόσπασμα από την ομιλία του Κώστα Χατζή σε Θεσαλονίκη και Καβάλα όπου ανέφερε «Η ΟΝΝΕΔ δε θέλει μεσάζοντες για την επικοινωνία της με τη ΝΔ και τον Πρόεδρό της. Ο μοναδικός σύνδεσμος της νεολαίας με τον Πρόεδρο της ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι η ΟΝΝΕΔ. Κανείς δε μπορεί να παραγράψει 36 χρόνια ιστορίας της ΟΝΝΕΔ.»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.