Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Στη βουλή μεγάλο σκάνδαλο προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ…

Με επερώτηση που θα φέρει στη βουλή τη Δευτέρα (σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες), ο βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης τινάζει στον αέρα την προπαγάνδα της κυβέρνησης περί “παγώματος προσλήψεων”, όπως και τις δικαιολογίες για τις πρόσφατες προκλητικές προσλήψεις στη βουλή.
Ο φάκελος περιέχει εκατοντάδες περιπτώσεις προσλήψεων στο δημόσιο “από το παράθυρο”, σε ΔΥΟ μόλις μήνες!
Η αποκάλυψη αυτή εγείρει μεγάλα ερωτηματικά για την ειλικρίνεια της κυβέρνησης σχετικά με τα νέα μέτρα που επιζητούν αφαίμαξη των μικρομεσαίων, ενώ την ίδια στιγμή ο κομματικός μηχανισμός βολεύει τα “δικά του παιδιά”.
Για να δούμε, την Δευτέρα θα συνεχίσει ο κύριος πρωθυπουργός να μιλά περί “Ανομίας” και “Ατιμωρησίας”;

Aπό: Olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.