Τώρα εξηγούνται όλα.....

Τώρα συνειδητοποίησα το πόσο σοφά και προφητικά ήταν τα λόγια του πρωθυπουργού μας..
Τώρα κατάλαβα τη σημασία της πράσινης οικονομίας και της ελληνικής δίαιτας !!!
Η "πράσινη" οικονομία είναι αυτή που μας έφερε μέχρις εδώ.
Είναι αυτή που 'είχε λεφτά" αλλά δεν τα βρήκε πουθενά.
Τώρα η ίδια "πράσινη" κυβέρνηση είναι αυτή που θα μας σώσει κυριολεκτικά.
Η κυβέρνηση με τα νέα μέτρα, με την περικοπή των μισθών, την αύξηση του φόρου στα τέλη κυκλοφορίας, στα καύσιμα, ποτά και τσιγάρα, προσέξτε σε τι αποσκοπεί:

    -  Που λεφτά να αγοράσεις κρέας, ακριβά τυριά και αλλαντικά. Άρα θα καταλήξουμε να τρώμε "πράσινα" προϊόντα, όπως ντομάτες, ελιές, μπομπότα και ξερό ψωμί. Εδώ κολλάει η ελληνική διατροφή...
   -  Τα ποτά, τα τσιγάρα (με τις νέες τιμές) και κατ'επέκταση τα ξενύχτια, τέρμα κομμένα.
   -  Με την αύξηση των τελών και της τιμής της βενζίνης τέλος τα Ι.Χ, θα καταθέσουμε όλοι τις πινακίδες και θα κυκλοφορούμε με ποδήλατα. Για αυτό και τα προωθεί η κ. Μπιρμπίλη. Σημαντική θα είναι με αυτό τον τρόπο η μείωση των ρύπων, έχοντας έτσι καθαρό περιβάλλον.
   -  Με τον πιό πάνω πράσινο και υγιεινό τρόπο ζωής, επιτυγχάνεται η τόνωση της αγοράς με την αγορά ντόπιων προϊόντων και η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και υγείας, που έχουν σαν άμεση συνέπεια την αύξηση του ορίου ζωής και του χρόνου εργασίας.

Αποδεικνύεται λοιπόν περίτρανα ότι, η κυβέρνηση ΟΧΙ μόνο έχει "πράσινο" "οικονομικοδιατροφικό" πρόγραμμα, αλλά προσέχει και την υγεία μας !!!

Υ.Γ:  Ξέχασα να αναφερθώ στα αγγούρια τα οποία πάνε "πακέτο" με το λάδι, όχι για την χωριάτικη αλλά για να μην "ζοριστούμε" όταν θα τα "φάμε"

Σχόλια