Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

Η Κυβέρνηση να πάρει πίσω τα μέτρα για τα καύσιμα και την ΔΕΗ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Βοιωτίας, κ. Μιχάλης Γιαννάκης, μετά τις κυβερνητικές αποφάσεις για επιπλέον αυξήσεις του Ε.Φ.Κ. στα καύσιμα και την κατάργηση της φοροαπαλλαγής στο ηλεκτρικό ρεύμα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το ΠΑΣΟΚ υποσχέθηκε, προεκλογικά, το πάγωμα των τιμολογίων της ΔΕΗ. Λίγες βδομάδες πριν, οι αρμόδιοι Υπουργοί διαβεβαίωναν ότι δεν θα υπάρξει καμία αύξηση στα τιμολόγια.
Αντί αυτού, η Κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόσθετη επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα και την κατάργηση της απαλλαγής Ε.Φ.Κ. στο ηλεκτρικό ρεύμα.
Καλούμε την Κυβέρνηση να πάρει πίσω τα μέτρα για τα καύσιμα και να μην εφαρμόσει στον τομέα της ενέργειας, μια πολιτική που γονατίζει τα χαμηλά εισοδήματα και κυρίως την μικρομεσαία οικογένεια.
Άλλωστε, οι φοροεπιβαρύνσεις στα καύσιμα και τα τιμολόγια της ΔΕΗ, που σχεδιάζει η Κυβέρνηση, θα αυξήσουν τις τιμές σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα παραγόμενα προϊόντα και θα οδηγήσουν την οικονομία σε βαθιά ύφεση, με αύξηση του πληθωρισμού και έκρηξη της ανεργίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.