Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2010

Πολιτικός ξεπεσμός

 

Ο πολιτικός ξεπεσμός των πρώην υφυπουργών οικονομικών κ.κ. Δούκα και Ρεγκούζα δεν έχει τελειωμό. Οι άνθρωποι γελοιοποιούνται καθημερινά και δεν το καταλαβαίνουν ή κάνουν πως δεν καταλαμβανόμουν .Μιλάμε για ΑΤΕΛΕΊΩΤΟ γέλιο διότι μόνο γέλιο ΠΡΟΚΑΚΑΛΟΥΝ ΠΛΈΟΝ όσοι βγαίνουν στο δήθεν ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ Παπαρογιάννη και καταδικασθέντα με αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ. μετά από αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον του ο πρώην υπουργός Γιάννης Βαρβιτσιώτης.

Από: ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.