Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010

Ποιος πληρώνει τον Βαρκάρη ;;;


Επειδή ως γνωστόν έχουμε εισέλθει σε μια νέα εποχή και μορφή διακυβέρνησης, όπου το κύριο μήνυμα είναι "διαφάνεια παντού", "Όλα στο φώς", αλλά και με δεδομένη την οικονομική κρίση, θέλουμε να απευθύνουμε μερικές ερωτήσεις στην κυβέρνηση:
 • Πόσοι και ποιοι συνοδεύουν τον πρωθυπουργό στα πρόσφατα ταξίδια του σε Γερμανία, Γαλλία και Αμερική;
 • Πόσοι απ αυτούς είναι στελέχη της κυβέρνησης και πόσοι προσωπικό "υποστήριξης" αυτών;
 • Υπάρχουν δημοσιογράφοι στην αποστολή; 'Αν ναι ποιος καλύπτει τα έξοδα  τους;
 • Πόσο είναι το συνολικό κόστος των τελευταίων αυτών αποστολών (Γαλλία, Γερμανία και Αμερική);
Eίναι πολύ σημαντικό στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε τις πρόσφατες δηλώσεις του πωθυπουργού σε  συνέντευξή του   :
"Σε λίγους μήνες. Θα δημοσιεύσουμε διαγωνισμούς στο διαδίκτυο. Όλες οι υπογραφές κάτω από αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με χρήματα, από τον πρωθυπουργό μέχρι τον κοινοτάρχη, θα μπορεί να τις βρει κανείς στο διαδίκτυο. Το σχετικό νόμο τον ψηφίσαμε μόλις στο Κοινοβούλιο με μεγάλη πλειοψηφία, θα υπάρχει και μετά απ’ αυτή την κυβέρνηση".

Περιμένουμε λοιπόν απαντήσεις στα πιό πάνω ερωτήματα και θέλουμε επιτέλους να μάθουμε,  "ποιος πληρώνει τον βαρκάρη";;

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
  Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.