Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

Βρέθηκε η σορός του Τάσσου Παπαδόπουλου


Πριν από λίγα λεπτά εντοπίστηκε, κατά πάσα πιθανότητα, η σορός του τέως προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου η οποία είχε κλαπεί πριν από μερικούς μήνες από το κοιμητήριο στη Δευτερά. Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο στη Λευκωσία και έχουν αρχίσει τις έρευνες.
Θα σας ενημερώνουμε συνεχώς.


http://filoksenos.blogspot.com/2010/03/blog-post_8151.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.