Την Πέμπτη εν μέσω απεργίας ψηφίζεται το λαθρο-νομοσχέδιο!


Από το elora
Μια χαρά τα κανόνισαν οι κυβερνώντες. Οι εφημερίδες κλείνουν νωρίς σήμερα λόγω της αυριανής απεργίας και δεν θα καλύψουν τη συζήτηση στο Βουλή για το νομοσχέδιο-έκτρωμα που θα χορηγεί «ιθαγένεια» στη μισή Αλ Κάιντα, αλλά και το συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή. Το νομοσχέδιο ψηφίζεται εκτάκτως αύριο, Πέμπτη, με πρόσχημα την ορκωμοσία την Παρασκευή του Προέδρου της Δημοκρατίας!!! (Σημ: έτσι ο κ. Κάρολος θα μείνει στην Ιστορία ως ο 1ος Πρόεδρος της Λαθρομεταναστευτικής Ελλάδας)

Όμως, η Πέμπτη είναι ημέρα απεργίας και όλοι θα εστιάσουν στις πορείες και στις ταραχές που ενδεχομένως να προκαλέσει ο βραχίονας του παρακράτους, οι κουκουλοφόροι. Για να στρέψουν το ενδιαφέρον των πολιτών αλλού... Και η Πόλις, εάλω...



Η Ιστορία θα «δικάσει» με μεγάλη αυστηρότητα τους υπουργούς της κυβέρνησης, ενώ δεν θα ξεχάσει και όσους βουλευτές της πλειοψηφίας υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο. Οι παρενέργειες στην κοινωνία θα φανούν πάρα πολύ σύντομα και το «κουκούλωμα» από τα φιλοκυβερνητικά μέσα μαζικής επικοινωνίας, δεν θα μπορέσει να καλύψει την ελέω ΠΑΣΟΚ, κοινωνική κατάρρευση. Και τότε, κάποιοι «μισθοφόροι» της ολοκληρωτικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, θα τρέχουν να κρυφτούν, γιατί δεν θα αντέξουν την κατακραυγή.

Ξέρουμε βέβαια ότι οι κυβερνώντες έχουν ήδη στρέψει το βλέμμα τους στην απογραφή πληθυσμού του 2011. Αυτός θα είναι και ο επίλογος του κακουργήματος εις βάρος του έθνους. Όμως, οι Έλληνες, οι πραγματικοί και ουχί οι «μαϊμού» που ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ, θα είμαστε εκεί να δώσουμε τη μάχη υπέρ ναών και εστιών. Όχι κ. Ραγκούση, δεν θα ιδιωτεύσουμε. Μην υπολογίζετε σε αυτό.

Σχόλια