Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

Χέρι-χέρι ψηφίσαν τα αντιλαϊκά μέτρα ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣΝόμο του κράτους αποτελεί από την Παρασκευή από ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ το νομοσχέδιο με τα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό του δημοσιονομικού ελλείμματος. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν το νομοσχέδιο, ενώ το ΚΚΕ είχε αποχωρήσει από τη συζήτηση.

Από: ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.