Σήμερα γιορτάζουμε τη νέα εμπριμέ Ελλάδα!!!

Επιτέλους.... Έλληνες.... Στο Πασοκιστάν

Όλα υπέροχα! Σήμερα γιορτάζουμε το ένα εκατομμύριο "Ελλήνων" που προσθέσαμε στον ημεδαπό πληθυσμό των ιθαγενών μετά την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου από τους Εφιάλτες πατέρες του Έθνους βολευτές μας και ευελπιστούμε ότι θα προσθέσουμε άλλα 578 εκατομμύρια "Ελλήνων" στο εγγύς μέλλον γιατί όσο περισσότεροι είναι οι Έλληνες τόσο το καλύτερο.

Αυξανόμαστε και πληθαίνουμε σαν... το ποντίκια και αυτό είναι κάτι που μας ξεχωρίζει από τους άλλους λαούς της Ευρώπης που έχουν τραγικά προβλήματα υπογεννητικότητας και θα χαθούν σύντομα. Εξάλλου η Ελλάς είναι μία χώρα με σούπερ υποδομές, σούπερ οικονομία, σούπερ ντούπερ βαριά βιομηχανία και δουλειές υπάρχουν για όλους με αποτέλεσμα σύντομα να ξεπεράσουμε στις εξαγωγές ακόμα και την Κίνα. Η οικονομία μας θα σπάσει κάθε ρεκόρ ανάπτυξης γιατί πλέον θα δουλεύουμε με μισό ευρώ μεροκάματο ενώ η Κινέζοι δουλεύουν με δύο δολάρια. Θα τους αφανίσουμε σας λέω.


Τα καταφέραμε επιτέλους! Θα γίνουμε η υπερδύναμη του πλανήτη μη πω του γαλαξία και κανείς ύπουλος γείτονας πλέον δε θα μπορεί να μας τρομάζει.

Μπράβο συνέλληνες τα καταφέραμε! Σήμερα γιορτάζουμε την νέα εμπριμέ Ελλάδα μας. Πασοκιστάν Ελλήνων Αλλοδαπών..

Αγαπητέ πρώην ιθαγενή, κοίτα σήμερα να γιορτάσεις με την ψυχή σου την μαλακία που έκανες γιατί αύριο θα μεταναστεύσεις διαγαλαξιακά ... με εγγύηση.

Και σου τα λέω αυτά με εγγύηση γιατί είμαι σίγουρος θολοπροοδευτικέ ιθαγενή ότι δεν θα αντέξεις να τουρλώνεις τον ποπό σου 6 φορές τη μέρα στον Αλλάχ ούτε εσύ θολοπροοδευτική σουσουράδα θα αντέξεις την μπούργκα ειδικά το καλοκαίρι... Πάνε τα μακιγιάζ, πάνε οι κρεμούλες, πάνε τα κομμωτήρια, πάνε και τα ξέκωλα... Παντόφλα και καημός στο εξής.

Το μόνο καλό της υπόθεσης με το λαθρονομοσχέδιο αυτό, είναι ότι πλέον μιας και θα μαυρίσετε από τον πολυπολιτισμό σας, δε θα χρειάζεται να ξοδεύεστε για να αγοράζετε αντηλιακά το καλοκαίρι...
 επώδυνες αλήθειες

Aπό: apneagr
 

Σχόλια