Τρίτη, 2 Μαρτίου 2010

Η αποθέωση της υποκρισίας!

Με την εκφοβιστική προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε και τους μηχανισμούς των δημοσκοπήσεων επιχειρούν να μας πείσουν ότι συναινούμε και είμαστε ευχαριστημένοι από πάνω.

5 μηνες αντί να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα όπως τους ψήφισε ο λαός αυτοί κινδυνολογούν και νομίζουν οτι θα κάνουν παιχνίδι εντυπώσεων με άσκοπες εξεταστικές και πράσινα άλογα.

Ψεύδονται ασύστολα.

Εαν επιθυμούν περικοπή δαπανών γιατί επαναφέρουν τόσους συνταξιοδοτηθέντες απόστρατους;

Γιατί συνεχίζει τις εκπομπές της και κατά συνέπεια αμοίβεται η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσόκλη;

Γιατί αποσύρουν 15 και οχι 10.000 κρατικά αυτοκίνητα όπως έλεγαν;

Εάν τέλος υπάρχει ένας Έλληνας που χαρίζει τον μισθό του για την διάσωση της οικονομίας και συγκινούνται γιατί δεν ακολουθούν και οι ιδιοι ;

Κορόϊδα ψάχνουν;

Μας τελείωσαν, Γιωργάκη, ακόμη και οι πιό φανατικοί οπαδοί σου σε πήραν χαμπάρι!!!!

Δεν πάνε να πνιγούν να μην τους βλέπουμε και αγριεύουμε περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.