Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010

Εν καιρώ αυξημένης εγκληματικότητας, καταργούν αστυνομικές υπηρεσίες σε ολόκληρη την Ελλάδα !!!


Σε εποχές δύσκολες για την χώρα και σε χρονικές περιόδους που η εγκληματικότητα, ολοένα και αυξάνεται οι κυβερνώντες μας αποφασίζουν να καταργήσουν αστυνομικές υπηρεσίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Για τον νομό Φθιώτιδος συγκεκριμένα και βάση πάντα με το ΦΕΚ Β 144/2010 και συγκεκριμένα με την 70012/2/1435-ιά απόφαση (12-02-2010), για τον Νομό Φθιώτιδας, καταργούνται οι Αστυνομικοί Σταθμοί Μοσχοχωρίου, Θερμοπυλών, Μπράλου, Παύλιανης, Εκκάρας, Μελιταίας, Ομβριακής, Αγ.Γεωργίου,Τυμφρηστού, Πύργου και Καλαποδίου.
(κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση)

Τα συμπεράσματα δικά σας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.