Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010

Πώς μπορεί κανείς να εκνευρίσει τον Χρυσοχοϊδη;

Γράφοντας την παρακάτω επιστολή που έγραψε ο αστυνομικός Σ.Δ. από τη Θεσσαλονίκη. "Τούρκος" θα γίνει ο Μιχάλης, όταν τη διαβάσει. Εμείς απλά την αντιγράφουμε, χωρίς κανένα σχόλιο:

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΗΠΩΣ ΖΕΙΤΕ ΣΕ …..ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ;
Ο κ. Υπουργός προστασίας του πολίτη, είπε ότι θα πατάξει την εγκληματικότητα και ότι θα πιάσει τους εγκληματίες. Μπράβο κύριε Υπουργέ!!
Βάλτε μια στολή και ελάτε μαζί μας να τους πιάσετε! Έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε πόσο δύσκολο είναι να κυνηγάς κακοποιούς. Εμείς θα σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε γιατί έχουμε και αδυναμίες. Βλέπετε νηστικό αρκούδι δεν χορεύει που λέει και ο λαός.
Έπειτα αν σας βοηθήσουμε πολύ και κατά λάθος πιάσουμε και κανένα μετανάστη, υπάρχει ο κίνδυνος ο μετανάστηςνα μας κάνει μήνυση και να πάμε φυλακή για δήθεν παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ εσείς έχετε Βουλευτική ασυλία!!.
Κύριε Υπουργέ προστασίας του πολίτη, παρακαλώ να εισηγηθείτε στην Κυβέρνηση την θεσμοθέτηση θέσης Υπουργού Προστασίας των Αστυνομικών.
Πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε και εμείς τα δικαιώματα και την προστασία που έχουν οι μετανάστες!!
Κύριε Υπουργέ αιτούμε να μου φέρεστε ως μετανάστη !!
Κύριε Υπουργέ προστασίας του πολίτη, έχετε αντιληφθεί μήπως ότι η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου;
Έχετε αντιληφθεί μήπως ότι το τραίνο πηγαίνει με αυτόματο πιλότο;
Και για να αισθανθείτε (ελπίζω) περίεργα, σας δείχνω και τις παρακάτω φωτογραφίες οι οποίες είναι τραβηγμένες από Αστυνομικό Τμήμα Θεσσαλονίκης!

Διαβάστε περισσότερα: taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.