Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

Είναι αντίθετο με την... ιδεολογία μας...

Στο ΠΑΣΟΚ έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Παίρνουν μέτρα στα οποία... δεν πιστεύουν. Μόνο έτσι εξηγείται η "απολογία" των μεγαλοστελεχών και του ίδιου του πρωθυπουργού μας ότι τα μέτρα αυτά είναι αντίθετα με την ιδεολογία τους.

Επίσης καταπληκτικό είναι ότι επιβεβαιώνουν προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν έχουν λύσεις σύμφωνες με την ιδεολογία τους. Κοινώς είναι αποτυχημένοι σοσιαλιστές. Τι περίεργο!!!

Και ρωτάω τώρα εγώ. Αφού δεν μπορούν καν να βρουν λύσεις σύμφωνες με αυτά που πιστεύουν, πως θα βρουν με αυτά που δεν πιστεύουν; Οξύμωρο δεν είναι; 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.