Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010

Πλήρως ενήμερος και σύμφωνος ο Σαμαράς με τις αποκαλύψεις Καμμένου στην εξεταστική.Στη σφαίρα της φαντασίας ανήκουν δημοσιεύματα που φέρουν τον Αντώνη Σαμαρά να διαφώνησε με τις ενέργειες του Πάνου Καμμένου που οδήγησαν στην αποκάλυψη της συνάντησης Παπακωνσταντίνου – Χριστοφοράκου.
Ο Αντώνης Σαμαράς άλλωστε ήταν γνώστης και σύμφωνος όχι μόνο με την συγκεκριμένη ενέργεια αλλά γενικότερα με το πλαίσιο δράσης Καμμένου στην εξεταστική που ως φαίνεται φέρνει αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα ο τ. Υφυπουργός δήλωσε: Τα δημοσιεύματα που βγήκαν σε κάποιες σελίδες στο διαδίκτυο ότι δήθεν ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς διεφώνησε με τις ενέργειες μου, δεν ανήκουν απλά στην σφαίρα της φαντασίας αλλά σε απεγνωσμένες προσπάθειες κάλυψης του κυρίου Παπακωνσταντίνου. Η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και αυτή είναι η εντολή που έχω από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος βέβαια ενημερώνεται εκ των προτέρων για όποιο σημαντικό θέμα προκύπτει από την έρευνα, όπως το σημερινό. Άλλοι είναι αυτοί που επιμένουν να θέλουν την μη διαλεύκανση της υπόθεσης, προφανώς για κάποια “χρέη” του παρελθόντος…

Από: olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.