Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010

Δηλώσεις Παπακωνσταντίνου για αποκάλυψη Καμμένου


Όλα εδώ πληρώνονται:
«Ετσι μου εισηγήθηκαν οι υπηρεσίες. Δεν νομοθετώ δα και... 45 χρόνια για να ξέρω ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος»

ΤΟ ΒΗΜΑ
... σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου, Ανοίγει ο φάκελος του C4I ... ωχ ωχ ωχ: Ο υπουργός Οικονομικών με δήλωσή του παραδέχτηκε ότι είχε συναντηθεί με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο καθώς ήταν «επικεφαλής μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου πληροφορικής και τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα να τον συναντήσει και να τον ενημερώσει για τις δραστηριότητες της εταιρείας του». Επιπλέον τόνισε ότι εκείνη την περίοδο είχε αντίστοιχες συναντήσεις με τους περισσότερους επικεφαλής των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.

«Είναι αδιανόητο, καταλήγει ο υπουργός να επιχειρείται η δημιουργία εντυπώσεων για μία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο μου στο πλαίσιο των θεσμικών μου καθηκόντων», κατέληξε ο υπουργός Οικονομικών.

Ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής Σήφης Βαλυράκης χαρακτήρισε επιλεκτική την πρωτοβουλία του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμπληρώνοντας ότι κι ο ίδιος μετά από πρόχειρη έρευνα στο ημερολόγιο Χριστοφοράκου βρήκε την ίδια περίοδο συναντήσεις ή επαφές με τους Κ. Μητσοτάκη και Π. Δούκα. «Σε περίοδο εθνικής ομοψυχίας, απαιτείται σοβαρότητα κι όχι πυροτεχνήματα», σχολίασε ο κ. Βαλυράκης.

Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/03/blog-post_10.html#ixzz0hkolBn1k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.