Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

"Μέρος του προβλήματος του ΠΑΣΟΚ"


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς θα μετάσχει στη Συνδιάσκεψη που διοργανώνει, αύριο, η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων του κόμματος με θέμα «Η έμφυλη διάσταση του κοινωνικού αποκλεισμού και της φτώχειας». Τις εργασίες της Συνδιάσκεψης θα κλείσει με ομιλία του, στις 19:00, ο κ. Σαμαράς. «Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να ζητήσει συγγνώμη, που δεν ήταν πιο αποφασιστική, όταν μπορούσε. Αλλά το ΠΑΣΟΚ ήταν μέρος του προβλήματος αυτής της ολιγωρίας. Δεν ήταν μέρος της λύσης του», τονίζει σε συνέντευξή του, στην εφ. «ΗΜΕΡΗΣΙΑ του Σαββατοκύριακου», ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος επιμένει πως «οι εξεταστικες θα κάνουν κακό στη χώρα και στην αξιοπιστία της, την ώρα που με τόσο σκληρά μέτρα προσπαθούμε να την ανορθώσουμε». Σημειώνει, δε, πως «η εξωευρωπαϊκή βοήθεια θα είναι κακός οιωνός για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρώπη συνολικά» και εκτιμά πως ενδεχόμενη προσφυγή της Ελλάδα στο ΔΝΤ είναι επικίνδυνη.
«Αν δεν σωθούμε μόνοι μας, δεν μπορεί να μας σώσει κανένας. Κι αν πάρουμε απόφαση να σωθούμε μόνοι μας, τότε και η Ευρώπη ευκολότερα θα μας βοηθήσει και οι αγορές θα μας στηρίξουν και βοήθεια από το ΔΝΤ δεν θα χρειαστούμε», υπογραμμίζει ο κ. Σαμαράς.


Για τα οικονομικά μέτρα, ο αρχηγός της ΝΔ υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση έχει πέσει έξω στους υπολογισμούς της», καθώς «στα χαρτιά έχει κόψει 4% του ελλείμματος με το ΠΣΑ κι άλλα 2% του ελλείμματος με τα προχθεσινά μέτρα, φιλοδοξώντας να πετύχει μείωση του ελλείμματος, όχι κατά 6%, αλλά κατά 4%».
Σε ό,τι αφορά τις αντιδράσεις στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, ο κ. Σαμαράς υποστηρίζει πως «ο κίνδυνος κοινωνικής αναταραχής είναι μεγάλος, διότι υπάρχουν έκδηλες αδικίες, χονδροειδείς αδικίες και αυτές θα προκαλέσουν δικαιολογημένη οργή».

Aπό: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.